Surpriza uriașă de care a avut parte Carlos Alcaraz după semifinala de la ATP Madrid VIDEO

Vineri, 05 Mai 2023, ora 21:20
2225 citiri
Surpriza uriașă de care a avut parte Carlos Alcaraz după semifinala de la ATP Madrid
VIDEO
Carlos Alcaraz

Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz s-a calificat, vineri, în finala turneului ATP 1000 de la Madrid, după ce l-a învins în semifinale pe croatul Borna Coric.

Carlos Alcaraz (19 ani, locul 2 ATP) l-a învins pe croatul Borna Coric (26 ani, locul 20 ATP) în două seturi, scor 6-4, 6-3, după un meci care a avut o durată de o oră, 40 de minute şi 37 de secunde.

În finala Mutua Madrid Open, Alcaraz îl va avea ca adversar pe învingătorul din partida Jan Lennard Struff – Aslan Karatsev.

Victoria din semifinale a venit exact în ziua în care Carlos Alcaraz a împlinit 20 de ani, iar organizatorii de la Madrid i-au pregătit o surpriză, un tort de dimensiuni uriașe.

Fenomenalul Alcaraz, cu o lovitură de geniu la Madrid: ”L-ar face mândru pe Federer” VIDEO
Fenomenalul Alcaraz, cu o lovitură de geniu la Madrid: ”L-ar face mândru pe Federer” VIDEO
Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz (3 ATP, favorit nr. 2) s-a calificat vineri în runda a treia a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.877.020 de euro,...
Aniversare tristă pentru unul dintre veteranii tenisului masculin
Aniversare tristă pentru unul dintre veteranii tenisului masculin
Jucătorul francez de tenis Richard Gasquet (116 ATP) a pierdut joi meciul cu numărul 1.000 al carierei sale, înclinându-se în două seturi, 6-2, 7-5, în faţa italianului Lorenzo Sonego (52...
#carlos alcaraz, #atp, #madrid, #surpriza , #stiri tenis