Garsonierele din Capitala, la preturi de minimum 15.000 de euro -Vezi ofertele

Vineri, 06 Mai 2011, ora 07:27
6640 citiri
Garsonierele din Capitala, la preturi de minimum 15.000 de euro -Vezi ofertele
Foto: Arhiva

Locuintele din Capitala se mentin la preturi destul de ridicate, astfel ca putini sunt cei care isi permit sa achizioneze un apartament mare, de 3 sau chiar 4 camere. Astfel, tinerii care nu vor sa mai stea cu chirie si prefera sa aiba un loc al lor, chiar daca nu este foarte mare, aleg varianta unei garsoniere.

Pentru cativa metri patrati de locuinta, cei interesati platesc preturi ce incep de la 15.000 de euro, pentru garsonierele aflate in blocuri vechi si uneori nu in cea ai buna stare, si pot ajunge pana chiar la 80.000 de euro, daca vorbim de cladirile noi, situate intr-un asamblu rezidential.

Ziare.com a analizat cateva din anunturile postate de proprietari pe imobiliare.ro si va prezinta cateva ofere de garsoniere, impreuna cu preturile si dotarile aferente.

De exemplu, o garsoniera in zona 1 Mai costa 15.900 de euro. Locuinta are o suprafata utila de 20 mp si una construita de 15 mp, fiind confort 3. Aceasta se afla la etajul 4 din 4, intr-un bloc construit in 1975.

Un alt proprietar vrea sa-si vanda apartamentul de o camera, in zona Militari, de 22 mp, cu 16.000. Acesta se afla la al doilea etaj al unui bloc de patru etaje, construit in anul 1980. In ceea ce priveste starea apartamentului, acesta este renovat, are usi interior din lemn, usa intrare din metal, parchet si gresie.

Garsoniere in locuinte noi, acceptabile ca pret

Daca nu te tenteaza o locuinta intr-un bloc vechi, atunci poti lua o garsoniera, la un pret accesibil, si intr-o constructie noua. De exemplu, o gasoniera pe Soseaua Chitilei, intr-o cladire noua, construita in 2010, costa 19.000 de euro. Dezavantajul este acela ca zona este destul de indepartata de centru. Garsoniera se afla la etajul 2 din 3, are centrala proprie, usi interior din lemn, parchet, gresie si usa intrare din metal.

Cele mai multe oferte sunt insa la preturi de peste 20.000 de euro. Este drept insa ca garsonierele sunt fie in zone ceva mai bune, fie cu o suprafata utila mai mare.

Astfel, garsoniera confort 3, in Drumul Taberei, cu o suprafata utila de 18 mp situata intr-un imobil din 1974, costa 22.000 de euro. Locuinta este imbunatatita cu gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, aer conditionat.

O alta oferta la apartamentele de o camera este in zona Fizicienilor. Acesta are 32 mp, se afla la etaj 4 din 5 al unui bloc construit in 1978 si are un pret de vanzare de 25.000 de euro. Ca principale imbunatatiri se numara gresie, faianta, parchet, geamuri termopan si usa metalica.

Peste 30.000 de euro, pentru suprafata mai mare

Aproape 30.000 de euro costa o garsoniera situata intr-o zona centrala. Astfel, un proprietare care isi vinde locuinta de o camera, din zona Victoriei, de 30 mp, etaj 7 / 9(bloc construit in 1938), cere pe ea 29.900 de euro. Locuinta are usi interior din lemn, ferestre cu geam termopan, parchet si gresie.

In zona Titan, un apartament cu o camera, care se afla la cel de-al noulea etaj al unui bloc de 10 etaje, construit in 1978, este vandut cu 32.000 de euro. Acesta are 34 mp, este semidecomandat si este confort unu. Interiorul necesita insa renovare.

Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
#pret garsoniere, #garsoniere vanzare, #pret locuinte, #pret apartamente, #oferte garsoniere , #apartamente