Gardul prefabricat din beton, solutia facuta sa reziste 50 de ani

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 09:00
34575 citiri
Gardul prefabricat din beton, solutia facuta sa reziste 50 de ani

Trebuie sa ne ingradim proprietatea si nu prea stim ce gard sa alegem. Am vrea sa aiba un aspect placut, sa fie ieftin, sa nu necesite intretinere, sa se construiasca repede, sa fie durabil si sa ne ofere intimitate. Exista oare garduri care raspund tuturor acestor cerinte? Da, acestea sunt gardurile prefabricate din beton.

O parte din producatorii autohtoni ofera, pe langa vanzarea elementelor din beton, si montajul acestora. Unii dintre ei vin in intampinarea clientilor oferindu-le o solutie completa de imprejmuire prin confectionarea si montarea portilor metalice, ajutandu-i astfel sa economiseasca timp, energie si bani.

Gardurile prefabricate din beton au si alte avantaje: sunt bariere fonice si stavilesc viscolirea zapezii.

De asemenea, unele probleme de consolidare a solului se pot rezolva prin montarea gardului pe soclu.

In general, gardurile rezidentiale imita zidariile din piatra si caramida sau confectiile din lemn, elemente de care suntem legati ancestral, iar gardurile industriale au aspect simplu, rectangular.

Diversitatea acestor modele creste foarte mult prin colorare si prin urmare cresc posibilitatile de integrare armonioasa in orice peisaj.

In plus, combinarea elementelor de gard prefabricate din beton cu confectii metalice (grilaje, porti) poate satisface orice imaginatie.

Unde gasesti garduri prefabricate din beton calitative si accesibile?

O jumatate de secol. Atat rezista fara sa sufere modificari gardurile prefabricate din beton din gama pusa la dispozitie de Konkret Line, compania care iti ofera solutiile ideale pentru o imprejmuire a proprietatii rapida, solida si eleganta, la preturi accesibile si calitate premium.

Konkret Line si-a propus sa aduca pe piata romaneasca de profil modele occidentale de garduri prefabricate din beton, nu doar construite din materii prime speciale si aditivi de ultima generatie, ci si imbunatatite cu o estetica aparte.

Calitatea produselor oferite de Konkret Line vine atat din materialele folosite, prelucrate pe baza unei tehnologii actualizate si a unei experiente indelungate de productie, cat si din calitatea si versatilitatea modelelor britanice.

Puteti gasi care sunt costurile unor astfel de garduri prefabricate din beton oferite de Konkret Line aici.

Konkret Line are in spate o echipa care isi trateaza clientii cu seriozitate si profesionalism, le asigura consultanta tehnica gratuita, precum si servicii de cosmetizare a elementelor prefabricate din beton, transport si montaj.

Konkret Line detine certificatul Royal Cert pentru indeplinirea standardelor britanice de management al sistemului si organizare in procesul de productie a gardurilor prefabricate din beton.

Intra pe konkretline.ro si solicita toate informatiile de care ai nevoie prin formularul de contact online sau printr-un e-mail la adresa office@konkretline.ro.

Modele panouri prefabricate din beton.

Avem o paleta foarte variata de modele unice in Romania. Folosim matrite englezesti de design ce se remarca prin rafinament si eleganta. Acoperim o arie larga de modele destinata unei asortari perfecte cu arhitectura casei tale sau ambientul zonei.

Posted by Gard Beton on Friday, March 13, 2015

Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi...
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
#gard beton prefabricat, #gard beton preturi, #Konkret Line garduri beton , #proiecte constructii