Avancronica meciului AS Roma - CFR Cluj

Marti, 28 Septembrie 2010, ora 09:44
1995 citiri
Avancronica meciului AS Roma - CFR Cluj

CFR Cluj va evolua marti in cea de-a doua etapa a grupelor Ligii Campionilor pe terenul vicecampioanei Italiei, AS Roma.

Roma trezeste amintiri placute celor care au urmarit evolutia clujenilor in stagiunea 2008-2009 a Ligii Campionilor, "feroviarii" impunandu-se cu 2-1 pe Olimpico, marcand unul din cele mai surprinzatoare debuturi din acesta competitie.

Campioana Romaniei vizeaza un nou rezultat bun in partida cu echipa condusa pe teren de Francesco Totti, insa ramane de vazut daca elevii lui Cartu vor reusi sa produca inca o surpriza.

Antrenorul formatiei din Gruia a declarat ca spera ca jucatorii sai sa treaca peste problemele de la finalizare, un rezultat pozitiv la Roma avand nevoie de o eficacitate sporita.

"Avem mari probleme la faza de finalizare, avem ocazii, dar nu reusim sa marcam. Speram sa rezolvam aceste probleme in meciul cu Roma, pentru ca este o echipa care nu iti prea da ocazia sa ajungi in situatie de gol si trebuie sa profiti de orice oportunitate.

Am auzit ca titularul din poarta Romei s-a accidentat si, cel mai probabil, va apara Lobont. Sper sa nu uite ca e roman... Acum, serios vorbind, as vrea sa dam gol, dar sa nu fie vina lui.", a declarat "Sorinaccio".

De cealalta parte, Claudio Ranieri considera ca, in cazul in care CFR Cluj ii va surprinde echipa ca acum doi ani, atunci jucatorii lui sunt cu adevarat prosti.

"Meciul cu CFR Cluj nu este unul decisiv, dar cu siguranta este unul important. Va fi dificil cu CFR, romanii au mai jucat pe Olimpico acum doi ani si stim cum s-a terminat. Ne-am ars o data, trebuie sa fim pregatiti de data asta si responsabili. E un joc delicat. Daca ne surprind din nou, inseamna ca suntem cu adevarat prosti. Trebuie sa-i batem si sa continuam acest drum cu calm si determinare.", a spus tehnicianul italienilor.

Echipele probabile:

AS Roma: Lobont - Cassetti, Juan, Burdisso, Cicinho (Riise) - Pizarro, De Rossi, Perrotta, Menez - Totti, Borriello;

Antrenor: Claudio Ranieri;

CFR Cluj: Stancioiu - Panin, Cadu, Alcantara, Rada - Hora, E.Dica, De Zerbi, Culio - E.Kone, Traore;

Antrenor: Sorin Cartu.

Arbitru: Jonas Eriksson (Suedia)

Arbitri asistenti: F.Nilsson, M.Klasenius (Suedia)

Arbitru de rezerva: Markus Strombergsson (Suedia)

Clasament:

In prima etapa, CFR Cluj s-a impus pe teren propriu in fata elvetienilor de la FC Basel, scor 2-1, in timp ce AS Roma a pierdut deplasarea de la Munchen, cu Bayern, scor 0-2.

1.Bayern Munchen 3 puncte

2.CFR Cluj 3 puncte

3.FC Basel 0 puncte

4.AS Roma 0 puncte.

Partida AS Roma - CFR Cluj se va disputa marti, cu incepere de la ora 21:45, si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#avancronica CFR AS Roma, #CFR Roma Liga Campionilor, #CFR Cluj Liga Campionilor , #Champions League