Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Dezvaluiri surprinzatoare din vestiarul CFR-ului

Marti, 27 Decembrie 2011, ora 18:42
2901 citiri
Dezvaluiri surprinzatoare din vestiarul CFR-ului

CFR Cluj a devenit obiect de studiu pentru Ovidiu Dragos, medicul echipei, in lucrarea sa de doctorat unica in Romania - "Balanta oxidanti - antioxidanti la sportivii de performanta".

Cu aceasta ocazie, medicul a dezvaluit mai multe detalii surprinzatoare din vestiarul "feroviarilor", unele fiind de-a dreptul socante in contextul fotbalului profesionist actual.

"Am avut baieti care fumau doua pachete pe zi inainte de meciuri. Altii mancau orice in ziua jocurilor si nu erau niciodata accidentati. Exista o categorie de fotbalisti care sunt extrem de inzestrati genetic, care pot manca orice fara sa aiba nimic.

Sunt jucatori care pur si simplu nu se accidenteaza niciodata, chiar daca nu au un regim alimentar deosebit de ordonat. Daca ar fi asa mereu, nu as avea de lucru niciodata.", a spus Ovidiu Dragos pentru site-ul citynews.ro.

Doctorul clujenilor a venit apoi si cu o propunere surprinzatoare pentru fotbalisti.

"Decat un pui umflat cu pompa, mai bine o carne de porc naturala. Ii incurajez pe fotbalisti sa aiba grija cu ce se hranesc, dar sa manance ce le face placere. Tocmai acesta este motivul pentru care la noi se face bufet suedez.

Organismul unui sportiv profesionist se metabolizeaza foarte repede. Caloriile consumate de el nu se depun la fel. In carti lucrurile stau diferit fata de practica. E vorba de o reteta individuala aici, de liberul arbitru.", a mai explicat medicul.

Dupa un start modest de sezon, CFR Cluj si-a intrat in forma si a incheiat turul pe pozitia secunda in clasamentul Ligii 1, la un punct in urma liderului Dinamo Bucuresti.

Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
După victoria clujenilor la Craiva, un jucător de la CFR a avut cuvinte grele de spus la adresa lui Adrian Mutu, fostul antrenor din Gruia. Mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a...
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Echipa CFR Cluj a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. La Craiova, într-un meci...
#CFR Cluj, #dezvaluri vestiar CFR Cluj, #CFR Liga 1 , #stiri CFR Cluj