Ancheta epidemiologica de la Institutul Oncologic, in aer! 33 de persoane infectate si nici o sursa a infectiei. Juristul spitalului: "Sa nu atingem imaginea institutiei!"

Vineri, 22 Mai 2020, ora 18:07
62 citiri
La Institutul de Oncologie "Ion Chiricuta" a existat un focar de Covid-19 din luna aprilie. Nici pana astazi nu exista o ancheta epidemiologica care sa stabileasca sursa infectiei. Autoritatile nu au identificat-o. In total sunt 33 de cazuri de infectie cu Sars-Cov-2 depistate la Institutul Oncologic.

In total, de la primele cazuri, la Institutul Oncologic au fost depistate 33 de cazuri de Covid-19, 27 de pacienti si 6 cadre medicale. Sunt 6 cazuri de infectie cu Sars-Cov 2 fata de cele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.