Birocratia fura dreptul la viata unui copil. Explicatiile medicilor dupa ce o fetita nascuta prematur a murit la Cluj: de ce nu a fost operata Sara Maria?

Luni, 06 Iulie 2015, ora 19:21
93 citiri
O fetita nascuta prematur a murit, pe 1 iulie, la Cluj, desi parintii ei isi legau sperantele tocmai de medicii din centrul medical al Transilvaniei. Birocratia si orgoliile au facut ca fetita, pe numele ei Sara Maria, sa nu primeasca o sansa la viata, dupa ce soarta fusese oricum nemiloasa cu ea. Medicul care trebuia sa o opereze, sau cel putin cel in care parintii micutei isi puneau toata nadejdea, a dat, azi, explicatii cu privire la motivele care au stat in spatele faptului ca fetitei i-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.