Ce se intampla la Neversea, festivalul de la Marea Neagra organizat de echipa din spatele Untold. "Nu ne-am dorit sa cream o copie la scara mai mica"

Sursa: Adevarul
Luni, 19 Iunie 2017, ora 17:45
95 citiri
Organizatorii Untold s-au gandit inca din 2015 la un nou festival si au prospectat mai multe zone din tara. Ei nu exclud aparitia unui al treilea "produs" din "universul Untold", motivand ca piata din Romania nu este saturata. PR-ul festivalului, Adrian Chereji, a explicat pentru "Adevarul" cum s-a nascut Neversea, incotro se indreapta si ce crede despre o potentiala "canibalizare" a celor doua festivaluri. Organizatorii Untold extind in Romania modelul de succes al celui mai mare festival de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.