Consilierul PMP Campia Turzii, Adrian Mischian, atrage atentia asupra retrocedarii zonei verzi de la Colegiul Tehnic "Victor Ungureanu"!

Sursa: TurdaNews
Duminica, 18 Februarie 2018, ora 23:33
58 citiri
Colegiul Tehnic "Victor Ungureanu" din Campia Turzii nu va mai avea parcul de la intrare, atrage atentia consilierul PMP Adrian Mischian. Acesta a facut referire la o decizie a instantei, prin care fostii proprietari ai terenului au obtinut acea zona, astfel ca liceul ramane fara spatiu verde.

"In urma unei decizii a instantei de judecata, Primaria Campia Turzii este nevoita sa retrocedeze descendentilor vechiului proprietar, terenul pe care se afla parcul din incinta Colegiului Victor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.