In ziua in care a facut 80 de ani, Florin Piersic a recunoscut public pentru prima data ceea ce toata lumea banuia. "Este adevarat. Asta s-a intamplat"

Duminica, 31 Ianuarie 2016, ora 19:22
226 citiri
Actorul Florin Piersic a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca a aflat ca PSD ar intentiona sa il propuna candidat la alegerile parlamentare, actorul precizand ca nu il intereseaza niciun partid politic, iar politicienilor nici nu le spune "multumesc", pentru ca nu are motive.

"Mi-au dat telefon. Eu nu am nicio treaba cu politica, nici vorba, nici nu-l cunosc pe domnul Radulescu (deputatul Catalin Radulescu, presedintele PSD Diaspora, n.r.). Astea sunt vise, sa fac eu parte pentru diaspora ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.