Noul Floresti a pus ordine in constructii si si-a TRIPLAT bugetul, in doar 3 ani. Pivariu: "Avem 110 proiecte strategice pe termen lung"

Joi, 28 Martie 2024, ora 09:35
60 citiri
Primaria Floresti a reusit performanta de a tripla bugetul de investitii in numai trei ani. Banii mai multi pentru proiecte de urbanizare vin la pachet cu ordinea instaurata in constructii. Sunt cateva proiecte in derulare in care constructorii sunt obligati sa realizeze si crese pe care sa le predea Primariei.
Cel mai important lucru pe care l-a facut administratia Bogdan Pivariu a fost triplarea bugetului de investitii, adica mai multi bani pentru largirea drumurilor, realizarea de parcuri si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.