Solutie ridicola pentru traficul INFERNAL din zona Platinia: bogatasii Clujului SA RENUNTE LA MASINI IN FAVOAREA BICICLETELOR!

Miercuri, 25 Ianuarie 2017, ora 17:34
164 citiri
Despre circulatia pe strada Motilor s-a discutat foarte mult in ultimul timp, avansandu-se tot felul de propuneri pentru fluidizarea traficului in zona: sensuri unice, benzi dedicate transportului in comun si asa mai departe.

Ce a uitat primarul sa mentioneze in desele iesiri la radiourile private este cum va fi afectat traficul in zona dupa ce se vor da in folosinta cele peste 300 de apartamente de pe locatia fostei Fabrici de Bere si viitorul mall situat la parterul ansamblului imobiliar. In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.