Un biofizician din Cluj care cerceteaza Lacul Ursu din Mures recomanda instalarea unui tub de sticla pe fundul apei pentru ca turistii sa poata vederea "o lume unica"

Duminica, 16 Ianuarie 2022, ora 12:05
50 citiri
Un biofizician din Cluj-Napoca, Hantz Peter, care exploreaza adancurile celui mai mare lac helioterm din lume, lacul Ursu din statiunea Sovata, a oferit imagini de pe fundul lacului si date privind ecosistemul acestuia. El a recomadat chiar autoritatilor locale sa instaleze un tub de sticla prin care turistii sa poata descoperi lumea fascinanta de acolo.

"Lacul Ursu are un ecosistem unic, este cel mai mare lac heliotermic din lume. Am gasit niste lucruri foarte interesante din punct de vedere ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.