Un tanar din Turda este de negasit in Italia! A disparut de cateva zile, fara sa spuna nimic! Parintii sunt sfasiati de durere!

Sursa: TurdaNews
Marti, 29 Mai 2018, ora 21:13
118 citiri
Un tanar de 21 de ani din Turda, Iszlai Antoniu Catalin, care muncea in Italia, este de negasit de cateva zile! A plecat de la locuinta sambata spre duminica noaptea, iar de ieri politistii au inceput sa-l caute, fiind dat disparut. Familia din Romania face un apel disperat, pentru gasirea lui!

"Catalin este din Turda, judetul Cluj, are 21 de ani iar in noaptea de sambata spre duminica, 27 mai 2018, a iesit din casa unde locuieste, de pe via Giovanni Paolo II din Gambolo si de atunci nu se mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.