VIDEO Asa arata infernul: Grecia, lovita de un uragan rar. Sute de turisti romani au trait spaima vietii: "Am crezut ca vine sfarsitul lumii"

Sursa: Adevarul
Vineri, 18 Septembrie 2020, ora 20:04
106 citiri
Grecia a fost lovita in urma cu cateva ore de o puternica furtuna, care a lasat in urma sa dezastru, in unele zone. Numerosi turisti, inclusiv romani, au decis sa renunte la zilele de vacanta ramase si sa se intoarca acasa, de teama ca un nou uragan ar putea lovi coastele elene. "Totul a inceput cu un vant puternic, iar in scurt timp cerul s-a facut negru ca smoala. Apoi, vantul a scapat de sub control si a inceput sa rastoarne totul aici. O ploaie puternica, deasa, insotita de mugetul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.