Compania de Apa Aries - exemplu de bune practici in accesarea si implementarea de proiecte finantate din fonduri europene la "Forumul Regional al Apei Dunare - Europa de Est 2016"

Sursa: TurdaNews
Miercuri, 18 Mai 2016, ora 19:22
43 citiri
Compania de Apa Aries a fost prezenta in perioada 16-18 mai la cel mai important forum din Romania in domeniul apei, ,,Danube Eastern Europe Regional Water Forum 2016", organizat de Asociatia Romana a Apei. Forumul international s-a desfasurat la Bucuresti si atrage in fiecare an aproximativ 1.500 de profesionisti din sectorul apei, reprezentanti ai companiilor de apa, ai furnizorilor de echipamente si tehnologii, precum si ai asociatiilor si institutiilor de profil din tara si regiune.

In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.