Desi multi nu stiu ca in Turda se practica atletismul, orasul are 3 campioni nationali la juniori! Insa, au nevoie disperata de sprijin!

Sursa: TurdaNews
Luni, 14 Martie 2016, ora 23:52
34 citiri
Trei sportivi din Turda, antrenati de profesorul Virgil Costache, au rezultate exceptionale la nivel national si meritorii la nivel international, desi sunt inca la varsta junioratului. Biro Florin (n. 1996), Biro Ionut (n. 1999) si Bucsa Samuel (n. 2000) sunt campionii Romaniei, la diverse probe si fac parte din loturile nationale!

Biro Florin este component al lotului national de tineret al Romaniei, pentru a participa la Campionatele Europene in proba de 3000 de metri obstacole. Este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.