Fotbal, Liga 5: Viitorul 2014 Soporu de Campie preia sefia clasamentului, dupa victoria din deplasare cu Victoria Viisoara!

Sursa: TurdaNews
Duminica, 09 Octombrie 2016, ora 21:20
38 citiri
Dupa etapa jucata astazi in Liga a V-a, zona Campia Turzii, formatia Viitorul 2014 Soporu de Campie a preluat fotoliul de "lider", dupa ce a reusit o victorie la doua goluri diferenta pe terenul celor de la Victoria Viisoara si datorita faptului ca formatia Soimii Campia Turzii nu a jucat in aceasta etapa, deoarece meciul cu cei de la Spicul Luna a fost amanat.

Ultimul loc al podiumului este ocupat de formatia Chimia Turda, dupa ce astazi aceasta a reusit sa treaca la scor de neprezentare de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.