Inotatorii de performanta din Cluj-Napoca NU se pot antrena in oras din luna martie:"Nu dati cu piciorul la 10 ani de munca"

Joi, 10 Septembrie 2020, ora 15:47
21 citiri
Mihai Gergely, 17 ani, este unul dintre cei mai promitatori inotatori din Romania, insa el nu se poate antrena in Cluj-Napoca, orasul in care s-a nascut si a crescut, pentru ca nimeni nu isi asuma deschiderea bazinelor inchise dedicate sportivilor de performanta.

Gergely, multiplu campion national la juniori si component al lotului COSR (olimpic), este obligat in aceasta perioada sa se antreneze la Baia Mare din cauza faptului ca bazinele inchise din Cluj-Napoca nu au fost deschise nici macar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.