Interviu. Cristina Pirv, manager ACS Volei Turda: "Visul meu e sa promovam in Divizia A la volei. In cinci ani jucam in Cupa Campionilor"

Vineri, 02 Aprilie 2021, ora 14:11
59 citiri
Cea mai buna voleibalista "ever" din Romania, Cristina Pirv, a oferit in exclusivitate Ziarului 21 un interviu in care a vorbit despre posibilitate de a promova cu echipa ACS Volei Turda "Cristina Pirv" in Divizia A la Volei feminin precum si de sustinerea primita atat de la autoritatile locale cat si de la oameni de afaceri din zona.

O performanta incredibila pentru o echipa infiintata de nici 2 ani de zile. Fetele Cristinei sunt la un pas de a accede in Divizia A la volei, calificate fiind ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.