Incepe bulibaseala electorala: Trei consilieri propun reducerea pretului apei! Ce alte "pomeni electorale" se vor mai propune?!

Sursa: TurdaNews
Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 00:47
185 citiri
Pe ordinea de zi a sedintei ordinare a Consiliului Local Turda, din 30 septembrie, se afla un proiect de hotarare care face referire la pretul apei potabile si a canalizarii, pe care Compania de Apa Aries il percepe in aria de distributie (municipiul Turda), respectiv in aria delegata Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "Apa Vaii Ariesului".

Practic, trei consilieri locali propun revocarea unei hotarari din 30 septembrie 2013, in baza careia s-au ajustat tarifele la apa potabila si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.