Imagini de la eveniment. Festivalul International al Muzicii si Dansului Baletul "Peer Gynt", succes rasunator pe scena Teatrului "Oleg Danovski" (galerie foto)

Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 07:55
133 citiri
Cel mai aplaudat spectacol din cadrul Festivalului International al Muzicii si Dansului, editia a 43-a, organizat de Teatrul de National de Opera si Balet "Oleg Danovski" in perioada 23-26 noiembrie, l-a avut in prim-plan, duminica seara, pe Peer Gynt, faimosul personaj din poemul dramatic omonim al norvegianului Henrik Ibsen.

Colectivul Baletului constantean a dovedit, o data in plus, prin acest spectacol ca este unul competitiv, bine inchegat, gata sa faca fata cu brio oricarei provocari. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.