Cornel Dinu, nemilos cu Edi Iordănescu: "A făcut o ciulama de echipă"

Vineri, 13 Octombrie 2023, ora 11:46
4222 citiri
Cornel Dinu, nemilos cu Edi Iordănescu: "A făcut o ciulama de echipă"
Cornel Dinu FOTO facebook

Naţionala de fotbal a României a terminat la egalitate cu Belarus, 0-0, joi seara, pe Stadionul ''Szusza Ferenc'' din Budapesta, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

Tricolorii au făcut un pas greşit în lupta pentru calificare, nereuşind să se impună în faţa unei echipe modeste.

După această remiză, România se menţine pe locul secund, cu 13 puncte, după Elveţia, 14 puncte, dar urmată de Israel, 11 puncte, Kosovo, 7 puncte, Belarus, 5 puncte, şi Andorra, 2 puncte.

Cornel Dinu a fost nemilos cu Edi Iordănescu și cu jocul prestat de echipa națională sub bagheta acestuia. Într-o intervenție la Fanatik, el a declarat:

„O echipă de multe ori este un conglomerat de calităţi. Dar a reuşit o ciulama de echipă, asta am văzut la echipa naţională. Te pune pe gânduri, din toate punctele de vedere.

Eu cred că ne vom califica, a început să războiul, Israelul are meciuri, unii sunt pe front. În seria pe care o avem, greşelile flagrante de exprimare…e parcă prinţul nefericit al Danemarcei, aşteaptă să vină tatăl lui. Se potrivesc expresiile româneşti, „Prost să fii, noroc să ai”. Avem jucători totuşi, joacă domnule cu Mihăilă şi Moruţan, au demonstrat.

(N.r. Florinel Coman nu a jucat) Inadmisibil! S-a făcut discuţia că ar fi o influenţă. Dar n-are nicio treabă. E vorba de cunoaşterea fotbalului de către actualul selecţioner, unde a antrenat el! A luat titlul la CFR Cluj cu Varga, Balaj. Florinel Coman e cel mai în formă atacant din campionatul nostru. Trebuie s joci cu jucători de bandă şi cu un atacant. Nu se poate să nu joci cu Coman şi să joci cu Drăguş Pe Drăguş îl vezi pe nişte casete, pe Coman îl vezi, e cel mai bun din campionatul nostru”, a declarat Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Ce șanse are Edi Iordănescu să rămână selecționerul României: ”Eu am discuții în fiecare zi”
Ce șanse are Edi Iordănescu să rămână selecționerul României: ”Eu am discuții în fiecare zi”
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că sentimentul pe care îl împărtăşeşte cu selecţionerul Edward Iordănescu...
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
Echipa de fotbal FCSB a întâlnit formaţia Farul Constanţa, sâmbătă, pe Arena Naţională, într-o partidă care a pus capăt luptei pentru titlu în Superliga. Cu 46 de puncte în...
#cornel dinu, #Edi Iordanescu, #echipa nationala, #Romania, #Belarus , #nationala