Timeea, fetita de 12 ani din Craiova, printre cei mai destepti copii din lume: "As vrea sa invat sa-mi folosesc acest IQ, sa pot sa-mi ajut tara"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 17 Aprilie 2019, ora 06:13
222 citiri
Timeea Petrescu este cel mai nou membru al organizatiei Mensa, in care se afla oamenii cu cel mai ridicat coeficient de inteligenta. A obtinut 162 de puncte la testul IQ. Pentru viitorul ei, parintii au plecat din Romania in urma cu 8 ani. Sotii Petrescu au plecat din Romania cand Timeea avea 4 ani. Au ales Marea Britanie. "La varsta de doi ani, Timeea facea adunari si scaderi cu tatal meu si ii cerea sa-i dea exercitii mai grele, mai grele. Cred ca pe tata l-a mostenit, el este un foarte bun ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.