Daminuta, profilul tipic al fotbalistului roman

Joi, 30 Aprilie 2009, ora 09:25
1520 citiri
Daminuta, profilul tipic al fotbalistului roman

Desi este inzestrat cu un talent remarcabil, Cristian Daminuta incearca pe zi ce trece sa se faca cunoscut mai mult prin viata extrasportiva, decat prin cea sportiva.

Transferat de marele Inter la doar 18 ani, autor a cateva goluri de senzatie pentru echipa secunda a "nerazzurrilor" si laudat dupa numai cateva luni de Jose Mourinho sunt doar cateva din performantele reusit de mijlocasul ajuns acum la 19 ani.

Totusi, in ultimul timp, fostul jucator al lui FC Timisoara s-a facut vazut mai mult in revistele de scandal decat pe terenul de joc, fiind mai interesat sa apara alaturi de Poponet, decat de Ibrahimovic.

Daminuta pare a urma astfel drumul clasic al fotbalistului tipic roman, care atunci cand da de bani si ajunge sa fie bagat in seama de presa uita sa mai joace fotbal.

Ne-a dovedit-o chiar si marele Mutu, in perioada cand a ajuns la Chelsea, unde stia mai bine locurile in se afla cluburile din Londra decat terenurile de antrenament.

In vizorul primei echipe

Chiar si cu numeroasele iesiri in cluburi, Cristian Daminuta ramane in vederile lui Jose Mourinho pentru prima echipa a lui Inter.

Tehnicianul portughez a anuntat ca din vara intentioneaza sa puna mult bazele pe tineri, iar mijlocasul defensiv roman, care poate juca si ca fundas central, ar putea fi inclus in lotul formatiei milaneze.

Ramane acum de vazut ce va alege Daminuta: sa joace pentru prima echipa a lui Inter sau sa danseze cu Ramona Gabor prin Bamboo.

Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Inter Milano a cucerit al 20-lea titlu de campioană a Italiei din istoria sa, după ce a reuşit să o învingă la limită, cu scorul de 2-1, pe marea sa rivală AC Milan, luni seara, în...
Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Echipa italiană Inter Milano a învins luni seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia AC Milan, în Derby della Madonnina. Cu această victorie Inter a devenit, matematic, campioana Italiei....
#Cristian Daminuta, #Inter Milano , #Inter Milano