A pozat în Playboy, iar acum joacă pentru CSM București FOTO

Marti, 13 Februarie 2024, ora 16:09
2790 citiri
A pozat în Playboy, iar acum joacă pentru CSM București FOTO
Mariana Costa FOTO facebook

CSM București a transferat o fostă campioană a Americii de Sud, brazilianca Mariana Costa.

Aceasta e supranumită „Muza voleiului”, după ce, în urmă cu 12 ani, a făcut senzație pozând în revista Playboy.

Acum în vârstă de 37 de ani, Mariana a debutat deja în campionatul României, contribuind la victoria echipei sale cu 3-2 în fața campioanei României, Volei Alba Blaj.

Mariana Costa a devenit cunoscută în toată lumea după ce a acceptat să pozeze în Playboy. Fotografiile cu ea au făcut înconjurul lumii și ea a devenit celebră pe tot mapamondul. A fost supranumită „Muza Voleiului”, a căpătat milioane de fani, dar ea recunoaște că regretă acea experiență și tot ce a urmat după aceea.

De altfel, celebritatea care a venit atunci pe capul ei peste noapte, a făcut-o să renunțe pentru o perioadă la volei. „Am renunțat la volei acum mult timp. A fost o perioadă în care aveam nevoie să analizez dacă mai vreau sau nu să joc volei și am terminat prin a mă întoarce”, a spus Mariana Costa, conform Prosport.

După acea pauză a revenit și mai puternică și a prins contracte în Elveția, Italia și Grecia, dar și în țara natală, Brazilia. De altfel, de acolo a și revenit în Europa, acum. Iar CSM București a fost alegerea ideală, mai ales că are alături, la „tigroaice”, două compatrioate, Marjorie Coreea și Daniela Terra. „Aveam de gând să mă întorc în Europa și sunt fericită să joc la această echipă. Sunt alte două brazilience care joacă aici și pe care le cunoșteam, așa că sunt foarte fericită. Deocamdată sunt încă în perioada de cunoaștere a echipei, a țării, dar până acum îmi place foarte mult ce am văzut”, a mai spus voleibalista celor de la CSM București.

Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Olivier Giroud (37 de ani) urmează să facă o schimbare de peisaj în această vară. Potrivit RMC Sport, atacantul francez a ajuns la un acord cu Los Angeles FC. Ajuns la finalul...
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
#CSM Bucuresti, #mariana costa, #volei, #playboy, #transfer , #stiri din sport