CTP, nemilos cu Sorana Cîrstea: "Coțofana care i-a ieșit din gură drăgălașei noastre tenismene s-a ouat pe net..."

Joi, 06 Iulie 2023, ora 00:30
17952 citiri
CTP, nemilos cu Sorana Cîrstea: "Coțofana care i-a ieșit din gură drăgălașei noastre tenismene s-a ouat pe net..."
Cristian Tudor Popescu a comentat mesajul Soranei Cîrstea FOTO facebook

Cristian Tudor Popescu a comentat scandalul iscat după postarea Soranei Cîrstea și nu a avut milă de jucătoarea noastră.

CTP a vorbit despre mesajul postat de Sorana și consideră că jucătoarea noastră a greșit și mai mult încercând să explice ceea ce a dorit să transmită.

Ce a scris Cristian Tudor Popescu pe faacebook, sub titlul Domnișoara Make.

După ce a sărit din baie, Sorana Cîrstea face și un exercițiu de prostire în față. Afirmă, la conferința de presă de după victoria remarcabilă asupra Tatianei Maria, că „a fost un mesaj pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât e de frumoasă lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu. Deci, ideea din spatele acestei postări a fost una pozitivă”.

Zău? Coțofana care i-a ieșit din gură drăgălașei noastre tenismene s-a ouat pe net așa: „Make men masculine again. Make women feminine again. Make children innocent again”. Mai lipsește „Make America great again”, nu? Și unde e mesajul pozitiv? Să facem bărbații din nou masculini înseamnă, logic, că ei NU mai sunt masculini. Să facem femeile din nou feminine înseamnă, logic, că ele NU mai sunt feminine. Să facem copiii din nou inocenți înseamnă, logic, că ei NU mai sunt inocenți.

Ce au a face aceste propoziții anti LGBTQ+ tipice dreptei conservatoare cu frumusețea spectatorilor și cu clasa din tribunele de la All England Club? De unde știe Sorana Cîrstea că nu sunt printre ei destui reprezentanți LGBTQ+ – aceștia sunt cumva urâți și declasați, ca semne distinctive?

Și cum să-i facem pe bărbați, femei și copii după vrerea domnișoarei Make – să-i băgăm în spitale psihiatrice, în centre de „reeducare”, să-i operăm pe creier, să-i exorcizeze niște preoți? Să li se aplice toate astea Dariei Kasatkina, cu care Sorana s-ar putea întâlni, și tuturor jucătoarelor din circuit care și-au declarat orientarea sexuală diferită de heterosexualitatea trâmbițată de Ion Țiriac jr.?

Nu putem să trăim alături de ei și de ele, lăsându-i în pace, cum i-a lăsat Dumnezeu? Căci, potrivit Papei Francisc, sunt și ei copiii Lui...

O întrebare i-aș mai pune talentatei noastre jucătoare: de ce o rodea grija atât de tare să scrie așa ceva în plin Wimbledon, când are a se concentra total asupra tenisului?

De la ce a plecat totul

„Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”, a fost mesajul postat, în engleză, de Sorana, care a stârnit furia fanilor.

Ea s-a trezit criticată pe rețelele sociale, unde i s-au adresat cuvinte grele, precum: "Esti un gunoi, sa putrezești în iad. jigodie, să-ți rușine".

CTP, încântat de noua stea a tenisului românesc: "Are față de jucătoare de top!"
CTP, încântat de noua stea a tenisului românesc: "Are față de jucătoare de top!"
Jaqueline Cristian, locul 73 WTA, s-a calificat, vineri, în turul trei al turneului de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open. Cristian a trecut în turul doi de favorita 22, sportiva cehă...
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a avut în ultima perioadă reacții acide despre unii candidați la Primăria Capitalei, a publicat pe rețelele sociale un text surprinzător, în care...
#ctp, #Cristian Tudor Popescu, #Sorana Cirstea, #wimbledon, #Tatjana Maria , #Wimbledon