Ce spune Dan Șucu despre marele meci Rapid - FCSB: ”Doamne, ce mult mi-ar plăcea”

Marti, 05 Martie 2024, ora 08:51
1721 citiri
Ce spune Dan Șucu despre marele meci Rapid - FCSB: ”Doamne, ce mult mi-ar plăcea”
Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului

Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu Rapid Bucureşti, 1-1 (1-0), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii de fotbal, penultima a sezonului regulat.

Universitatea a deschis scorul prin Alexandru Mitriţă (30), din centrarea lui Nicuşor Bancu.

Rapid a egalat după pauză, prin slovacul Jakub Hromada (49), care a sancţionat o nesincronizare în centrul defensivei craiovene, la centrarea lui Ermal Krasniqi.

Rapid a avut două ocazii mari de gol în prima repriză, prin Florent Hasani (14), blocat in extremis de portarul Laurenţiu Popescu, şi de Krasniqi (20), deposedat salvator de Vladimir Screciu.

În repriza secundă, gazdele au avut o ocazie notabilă prin hondurianul Denil Maldonado (53), dar portarul Marian Aioani a apărat.

Jayson Papeau a creat pericol la poarta lui Popescu (64), dar nu a reuşit să trimită pe spaţiul acesteia.

Universitatea a mai avut o oportunitate bună, dar Răzvan Oaidă a blocat la sacrificiu şutul lui Bancu (76).

Lovitura de start a fost dată de Nicolae Ghiţă, fostul atacant al Universităţii (1987-1989) şi al echipei Electroputere Craiova.

Rapid are o singură victorie în ultimele trei etape și se pregătește de marele derby cu FCSB din ultima etapă a sezonului regulat. Cele două echipe sunt despărțite acum de 12 puncte, în favoarea formației lui Gigi Becali.

”Știam că vom întâlni o echipă foarte puternică, am venit cu gândul să învingem. A fost un meci care pe care, din păcate rezultatul avantajează mai mult FCSB-ul. Nu sunt specialist în arbitraj. Doamne, ce mult mi-ar plăcea să batem sâmbătă”, a fost declarația lui Dan Șucu, patronul Rapidului, după meciul de la Craiova.

A treia echipă scăpată matematic de retrogradare, după Hermannstadt - Petrolul
A treia echipă scăpată matematic de retrogradare, după Hermannstadt - Petrolul
Echipa FC Hermannstadt a învins joi, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a şasea a Superligii. Sibienii au deschis scorul pe teren propriu, în...
Primele două echipe care s-au salvat matematic de la retrogradare, după UTA - Oțelul
Primele două echipe care s-au salvat matematic de la retrogradare, după UTA - Oțelul
Echipa UTA Arad a învins joi, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Oţelul Galaţi, în etapa a şasea din play-out-ul Superligii. După o primă repriză în care Oţelul a avut un gol anulat...
#Dan Sucu, #Rapid FCSB, #Superliga , #stiri fotbal