Dinamo primeste o noua lovitura

Sambata, 30 Octombrie 2010, ora 11:55
2927 citiri
Dinamo primeste o noua lovitura

Ca si cum fanii tot mai putini la meciurile de pe teren propriu nu erau suficienti, Dinamo mai primeste o lovitura, Clubul Sportiv, proprietarul stadionului din Stefan cel Mare anuntand ca va majora substantial chiria.

Concret, cei de la CS Dinamo vor solicita nu mai putin de 30.000 de euro pe luna, fata de 3.000 de euro cat primesc in prezent de la echipa de fotbal, dupa cum informeaza cotidianul Prosport in editia tiparita.

Pe langa chirie, FC Dinamo achita lunar si toate facturile utilitatilor de la stadion si trimit in conturile Clubului Sportiv si jumatate din incasarile rezultate in urma vanzarii biletelor si abonamentelor.

"Dinamo achita cheltuielile pentru necesitatile stadionului, utilitatile, energie, apa, plus costurile de intretinere. Plus gazonul si pregatirea jocului!", a declarat Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo.

Salvarea e noul "National"

Salvarea vine de la noul stadion National, aflat in faza de finalizare a constructiei. Cristi Borcea, presedintele executiv, a anuntat deja ca va muta echipa pe noua arena incepand cu sezonul urmator, iar mutarea ii va ajuta pe actionari sa reduca din cheltuieli.

Chiar daca Primaria capitalei va solicita, probabil, o chirie mai mare de 30.000 de euro pe luna, "ros-albii" vor scapa de banii pe care ii platesc acum pentru intretinerea unui stadion invechit, aflat intr-o stare avansata de degradare si care necesita investitii permanente in infrastructura.

In plus, arena din soseaua Stefan cel Mare este aspru criticata de suporteri, din cauza pistei de atletism ce impiedica vizionarea meciurilor in conditii optime. Asa ca Dinamo poate reusi imposibilul, sa readuca fanii la stadion odata cu mutarea pe noul "National".

Noul stadion "National" va fi finalizat in anul 2011, presedintele FRF, Mircea Sandu, anuntand un prim meci tare in data de 11 august, cand nationala va primi vizita Argentinei pentru un amical de lux. Tot pe noul "National" se va juca si finala Europa League din 2012.

M.D.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Dinamo primeste lovitura, #chirie stadion Dinamo, #Dinamo muta noul stadion National, #Cristi Borcea Dinamo , #meciuri
Comentarii