Justin Stefan: Meciurile ultimei etape din play-out se vor juca numai dupa restantele echipei Dinamo

Miercuri, 29 Iulie 2020, ora 22:27
2312 citiri
Justin Stefan: Meciurile ultimei etape din play-out se vor juca numai dupa restantele echipei Dinamo
Dinamo Bucuresti/Facebook.

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Stefan, a declarat, miercuri, ca meciurile ultimei etape a play-out-ului vor fi amanate pana cand Dinamo isi disputa restantele.

"Este clar ca nu putem juca restantele lui Dinamo dupa etapa a XIV-a, sub nicio forma. Maine vom discuta acest aspect (n.r. - in Adunarea Generala a FRF), va trebui sa impingem etapa a XIV-a pentru a permite clubului Dinamo sa-si desfasoare partidele restante. Probabil vom solicita si o modificare pe jocul de baraj, ar trebui sa se dispute undeva pe data de 18 august si sunt convins ca FRF ne va sprijini in acest demers, atat timp cat este agreat si cu detinatorii de drepturi media", a declarat Stefan, la Telekom Sport.

Anterior, tot miercuri, Stefan a anuntat ca FC Dinamo si-a recuperat o parte dintre jucatorii care au fost infectati cu noul coronairus si va fi programata in campionat.

"Dinamo a primit, astazi, un raspuns favorabil de la DSP Ilfov, cel mai probabil meciul cu Voluntari va avea loc duminica si maine in cadrul Adunarii Generale a LPF vom discuta despre moddificarea calendarului competitional, astfel incat sa putem termina si play-out-ul pe terenul de joc. Nu am o situatie in acest moment (n.r. - cu privire la cati jucatori apti de joc are Dinamo), nu au acuzat lipsa jucatorilor si intr-adevar au mici probleme pe ceea ce inseamna pregatirea acestora, ei au stat izolati in toata aceasta perioada, insa au inteles ca trebuie sa terminam competitia pe teren, sprijina aceasta idee in totalitate, au inteles ca trebuie sa respecte relatia contractuala pe care o avem cu EAD-ul (n.r. - detinatorul drepturilor TV)", a declarat Stefan, la Digi Sport.

Meciul Academica Clinceni - Dinamo conteaza pentru etapa a VIII-a a Ligii I. Dinamo nu a mai jucat niciun meci din 12 iulie. La 16 iulie, au aparut cazuri pozitive de infectare cu noul coronavirus in lotul echipei "alb-rosii", numarul acestora ajungand la 21, dintre care 18 jucatori.

Dinamo, penultima in clasament, mai are de jucat sapte meciuri din play-out-ul Ligii I, fata de numai doua-trei cate mai au majoritatea celorlalte echipe.

Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului crucial cu FC Voluntari
Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea meciului crucial cu FC Voluntari
Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Zeljko Kopic, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului Superligii, este una...
Guvernul a făcut anunțul mult așteptat! Două stadioane de aproape 1.5 miliarde de lei se vor construi în România
Guvernul a făcut anunțul mult așteptat! Două stadioane de aproape 1.5 miliarde de lei se vor construi în România
Executivul a aprobat, joi, hotărârea de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Construire Stadion cu capacitate de 30.000 locuri, Str. Ştefan...
#Liga I, #fotbal, #Dinamo, #restante, #play off, #play out, #meciuri , #meciuri