Scandal monstru in Liga 1: "Vor ajunge la parnaie"

Luni, 04 August 2014, ora 18:12
6429 citiri
Scandal monstru in Liga 1: "Vor ajunge la parnaie"
Foto: Fanatik

Liga 1 este lovita de un scandal de proportii, conducatorii unei echipe de top fiind amenintati cu ani grei de inchisoare dupa ce ar fi vandut un fotbalist pe bani negri.

Impresarul Cristea Opria a anuntat ca a dat in judecata cluburile Dinamo si Botev Plovdiv, dar si pe jucatorul Srgian Luchin, in urma transferului realizat la inceputul acestui an. De altfel, Opria e convins ca sefii lui Dinamo, Ionut Negoita si Constantin Anghelache, vor ajunge la inchisoare.

"Am actionat in judecata trei parti: Dinamo, Botev si Srgian Luchin. Steaua a oferit 500 de mii de euro, dar cei de la Dinamo n-au vrut. Ei l-au dat liber de contract. Oare chiar suntem veniti cu pluta? O sa ajunga la parnaie, ce ceilalti. Pe o masa s-a semnat si pe cealalta s-a reziliat contractul cu Dinamo. Doar nu suntem prosti! De ce nu mi l-au dat mie gratis? I-au zis ca daca nu reziliaza se duce in liga a treia", a spus Opria la Look TV.

Opria trebuia sa incaseze un comision de 300 de mii de euro cand jucatorul pleca de la Dinamo, dar acest lucru nu s-a mai intamplat deoarece contractul a fost reziliat pe cale amiabila.

"Pe mine m-a sunat Luchin ca-mi da Botev 100 de mii de euro comision, dar i-am spus ca nu ma intereseaza. Decat sa iau 100 de mii de euro, mai bine nu iau nimic. Eu voiam ce scria in acte", a explicat Opria.

Totodata, Opria s-a declarat dezamagit de comportamentul fundasului dorit acum de Steaua.

"L-am adus din Divizia C, l-am facut mare, l-am bagat peste tot, la nationala... Am cheltuit cu el o gramada de bani", a comentat Opria.

Srgian Luchin s-a transferat, la inceputul acestui an, liber de contract, de la Dinamo la Botev Plovdiv. Desi jucatorul era titular cert in echipa si avea prezente la nationala, Dinamo nu a solicitat niciun ban in schimbul sau.

Cristea Opria spune ca aceasta decizie a fost luata intrucat, conform clauzelor contractuale, Dinamo trebuia sa-i plateasca jumatate din suma de transfer, dar nu mai putin de 300 de mii de euro.

Cum jucatorul a plecat liber, Opria nu a mai incasat niciun ban. Pe de alta parte, Dinamo sustine ca l-a lasat sa plece fara suma de transfer deoarece jucatorul a cerut acest lucru.

C.S.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Srgian Luchin Dinamo, #Cristea Opria judecata Dinamo , #stiri Dinamo