Dorinel Munteanu i-a pacalit pe rusi!

Marti, 25 Iunie 2013, ora 09:27
3742 citiri
Dorinel Munteanu i-a pacalit pe rusi!

Dorinel Munteanu i-a pacalit pe rusi pentru a "prinde" un contract extrem de avantajos la o echipa importanta din prima liga.

Tehnicianul roman a fost ofertat la finalul sezonului trecut de Kuban Krasnodar, desi retrogradase cu Mordovia Saransk in divizia secunda.

Tentat de salariul mult mai mare oferit de "galben-verzi", dar si de sansa de a pregati o echipa cu pretentii din Rusia, Munteanu a acceptat pe loc sa plece la Krasnodar.

Ba chiar le-a spus conducatorilor echipei ca nu are nicio problema cu rezilierea intelegerii cu Mordovia.

"Cand am discutat cu Munteanu, el ne-a spus ca s-a inteles cu sefii Mordoviei, ca cei din Saransk i-au urat chiar succes la noua echipa. Nu stiu ce s-a intampla pentru ca observam ca situatia este diametral opusa", a explicat directorul sportiv al lui Kuban, Serhiy Doronchenko.

Chiar daca Munteanu este dorit inca la Krasnodar, intarzierea rezolvarii problemelor pe care le are cu Mordovia l-ar putea lasa fara echipa.

"Noi vom incepe negocierile cu Munteanu abia dupa ce isi reziliaza contractul cu Mordovia. Cand se va intampla lucrul acesta, nu stiu. Noi asteptam in acest moment, nu vom interveni intre ei. Insa, desigur, ne dorim ca problema sa fie rezolvata cat mai repede", a mai spus acesta.

Dorinel Munteanu, aproape de a rata sansa carierei! Rusii vor sa-i dea o lectie

Mordovia Saransk nu este de acord cu rezilierea contractului lui Dorinel Munteanu, chiar daca rusii au numit deja un nou antrenor in locul romanului.

Sefii ar vrea sa-i dea o lectie lui "Munti" si ii cer acestuia despagubiri uriase, de aproximativ jumatate de milion de euro, pentru a-l lasa sa plece la Kuban.

M.D.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Dorinel Munteanu Kuban Krasnodar, #Dorinel Munteanu contract Mordovia, #Dorinel Munteanu scandal Rusia , #stiri Dorinel Munteanu
Comentarii
Poza Vasileee
Vasileee
rank 2
Poza rieu
rieu
rank 1
bai slugoi al clanului ciobanesc,dorinel al tau s-a pacalit pe el