Scandal monstru intre Mircea Sandu si Dumitru Dragomir: "Taxa de protectie de 250 de mii de euro!"

Vineri, 13 Decembrie 2013, ora 17:01
5747 citiri
Scandal monstru intre Mircea Sandu si Dumitru Dragomir: "Taxa de protectie de 250 de mii de euro!"
Foto: sptfm.ro

Dumitru Dragomir a decis sa dea cartile pe fata si sa vorbeasca deschis despre motivul care a provocat un scandal monstru intre el si Mircea Sandu. Fostul presedinte al Ligii spune ca Sandu nu este strain de indepartarea sa din fruntea fotbalului romanesc.

Dragomir sustine ca Mircea Sandu a contribuit la inlaturarea sa de la LPF pentru ca a refuzat sa fie partas la o "taxa de protectie" in valoare de 250 de mii de euro care i-a fost oferita lui Alexandru Deaconu, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

"Totul a plecat de la faptul ca nu am fost de acord cand i-a dat taxa de protectie finutului de 250.000 de euro sa nu fie dat afara de la CCA dupa ce pleaca Sandu de la Federatie. I-am spus ca e abuz in serviciu, nu pot sa fiu de acord cu asta. Mereu am fost Gica-contra, de asta nu ma suporta!", a spus Dragomir, conform Fanatik.

Comitetul Executiv al FRF i-a fixat o clauza de reziliere in valoare de 250 de mii de euro lui Alexandru Deaconu, iar acesta va incasa banii in cazul in care va fi demis din functie.

Pe langa aceasta problema, Dragomir sustine ca Sandu a mai incercat inca de patru ori sa il indeparteze de la LPF.

"Ma mingiiau pe crestet, dar eu stiam cum lucreaza. Pentru asta imi rezerv timp de a raspunde cu aceeasi unitate de masura. Nu stiu de ce a vrut sa ma curete, a incercat asta de patru ori in 20 de ani. Dumnezeu o sa dea dupa inima fiecaruia. Sandu a vrut sa ma umileasca, dar nu a reusit! Eram greu de suportat! Vin drepturile TV si nu o sa-mi scape nimic, nu vor putea sa faca mismasuri", a mai spus Dragomir.

Mircea Sandu a refuzat sa comenteze, pana in acest moment, indepartarea lui Dumitru Dragomir din fruntea LPF.

C.S.

#scandal Dumitru Dragomir Mircea Sandu, #Dumitru Dragomir atac Mircea Sandu , #Mircea Sandu