Declaratia de independenta a lui Dica: "100%" antrenorul face schimbarile la FCSB

Luni, 12 Noiembrie 2018, ora 07:58
6408 citiri
Declaratia de independenta a lui Dica: "100%" antrenorul face schimbarile la FCSB
Foto: Facebook/ FCSB

Nicolae Dica si-a declarat independenta fata de finantatorul Gigi Becali, sustinand clar ca el este singurul care face schimbarile la FCSB.

Tehnicianul vicecampioanei a fost intrebat direct daca el a facut modificarile in derbiul cu Dinamo, de duminica seara, iar raspunsul sau a venit rapid.

"100%", a spus Dica la microfonul Telekomsport.

In continuare, antrenorul a explicat ca n-a mai discutat cu Becali in ultimele trei zile si ca atunci cand cei doi au vorbit a fost mai mult o informare asupra sistemului de joc.

"I-am spus cum vreau sa joc si mi-a spus: OK, este decizia ta", a mai declarar Dica.

Dupa infrangerea suferita la Craiova, antrenorul celor de la FCSB oferea cea mai bizara declaratie de la numirea in functie, sustinand ca ar putea avea rezultate mai bune daca ar avea mai multa libertate.

Reactia lui venea dupa ce, in tot acest campionat, Becali intervenea la posturile TV prietene inainte de meciuri pentru a anunta formulele de start, iar dupa partide insinua ca el a ordonat schimbarile.

Dupa reactia lui Dica, acelasi Becali a sustinut ca din vara lui 2019 il va numi antrenor la FCSB pe Ionut Lutu, fostul fotbalist care ii este sofer de cativa ani.

M.D.

#Dica Becali FCSB, #Dica antrenor FCSB, #Dica schimbari FCSB , #Gigi Becali