FCSB anunta oficial despartirea de inca un jucator: "Astazi, drumurile noastre se despart si probabil nu se vor mai intalni"

Joi, 23 Mai 2019, ora 12:27
11488 citiri
FCSB anunta oficial despartirea de inca un jucator: "Astazi, drumurile noastre se despart si probabil nu se vor mai intalni"
Foto: Facebook/FCSB Official

FCSB s-a despartit oficial, joi, de unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei.

Printr-un mesaj emotionant, in care sunt enumerate toate performantele reusite de acesta, gruparea "ros-albastra" anunta ca atacantul Raul Rusescu a semnat rezilierea contractului.

"FCSB anunta ca a ajuns la un acord cu Raul Rusescu pentru terminarea contractului, odata cu incheierea sezonului 2018-2019.

Numele lui Raul Rusescu se confunda cu cele mai mari performante ale clubului nostru in acest deceniu, acesta trecandu-si in palmares doua titluri de campion al Romaniei, o Cupa a Romaniei, o Super Cupa a Romaniei, o Cupa a Ligii, precum si premii individuale, precum acela de golgeter al Ligii 1 in sezonul 2012-2013 (21 de goluri) si 'Cel mai bun jucator roman' in 2012. In plus, acesta a fost unul dintre cei mai importanti jucatori in sezonul memorabil de UEFA Europa League 2012-2013, cand ros-albastrii au ajuns in optimile competitiei si a semnat golul victoriei cu 1-0, de pe Arena Nationala, impotriva celor de la Chelsea Football Club, la acel moment detinatoarea en-titre a UEFA Champions League"

Pentru toate aceste rezultate extraordinare, precum si pentru dragostea nemarginita pentru culorile ros-albastre, FCSB ii multumeste lui Raul si ii ureaza mult succes in continuare", se arata intr-un pagina de Facebook a vicecampioanei Romaniei.

"Astazi, drumurile noastre se despart si probabil nu se vor mai intalni"

Iata mesajul transmis de Raul Rusescu dupa ce a semnat rezilierea contractului cu FCSB:

"Astazi imi iau ramas bun de la clubul care mi-a marcat cariera. Din 2011 si pana astazi, am trait momente incredibil de frumoase, am realizat performante inegalabile in urmatorii ani, din pacate pentru fotbalul romanesc, am legat prietenii ce vor ramane indiferent de cursul vietii. Pe scurt, am reusit sa imi indeplinesc visul copilariei.

Astazi, drumurile noastre se despart si probabil nu se vor mai intalni in anii ce urmeaza, dar privesc cu mandrie la trecutul meu si astept cu nerabdare, cu ambitie, cu pasiune si cu aceeasi dorinta de reusita viitorul meu fotbalistic.

Stiu ca sezonul recent incheiat nu a fost pe masura asteptarilor voastre (suflarea ros-albastra) si nici ale mele. Insa, in sezonul ce urmeaza si nu numai, aceasta echipa are nevoie de voi, nu doar de aceia care au inteles (FCSB = Steaua Bucuresti), ci si de voi, ceilalti, care ati ales sa stati acasa, in loc sa veniti sa fiti alaturi de echipa voastra de suflet!

Fotbalul are nevoie de spectatori si de suporteri, nu de telespectatori si telesuporteri.

Atacantul in varsta de 30 de ani a disputat, in stagiunea precedenta, 24 de partide in toate competitii, reusind sa inscrie de 5 ori si sa furnizeze 5 assist-uri.

Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
A mai rămas aproximativ o luna și o săptămână până la alegerile locale, iar PSD de-abia a lansat-o în cursa pentru Capitală pe Gabriela Firea. Social-democrații sunt conștienți că...
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Cristian Popescu Piedone şi-a lansat vineri, 26 aprilie, programul politic sub forma unui "contract cu cetăţenii Bucureştiului". Candidat din partea PUSL la funcţia de primar general al...
#Raul Rusescu pleaca FCSB, #Rusescu despartire FCSB , #stiri FCSB