Flanco lanseaza cel mai avantajos program de fidelitate de pe piata

Marti, 03 August 2010, ora 16:01
2987 citiri
Flanco lanseaza cel mai avantajos program de fidelitate de pe piata

Flanco a lansat un program de fidelitate pentru care ofera reduceri pentru orice noua achizitie, precum si servicii unice pe piata, continuand astfel politica de reduceri semnificative pentru clientii fideli.

Astfel, posesorii de carduri de fidelitate Flanco Premium, Business sau Exclusive beneficiaza de: discount 10% la prima achizitie indiferent de tipul cardului; discount permanent intre 3% - 7% pentru orice achizitie facuta in functie de tipul cardului; oferte speciale doar pentru posesorii de card; un serviciu de instalare gratuit (exemplu: instalarea masinii de spalat, montarea televizorului LCD, etc.); livrare gratuita, in 48 ore, pentru orice produs, oriunde doresc; puncte cadou la orice eveniment important din viata (exemplu: ziua de nastere, aniversarea numelui etc.), se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Continuam astfel strategia de dezvoltare care pune in centrul activitatii companiei calitatea serviciilor oferite clientilor si, incepand cu luna august, oferim clientilor posibilitatea de a-si face gratuit un card de fidelitate prin care, pe baza punctelor acumulate prin cumparaturi in magazinele Flanco, sa beneficieze de noi reduceri la urmatoarele achizitii," declara Adrian Olteanu, CEO-ul Flanco.

De asemenea, compania anunta ca, datorita rezultatelor spectaculoase care au contribuit la cresterea vanzarilor in ultima luna, Flanco a prelungit pana pe 31 august promotia prin care returneaza clientilor tot TVA-ul de 24% pentru orice produs achizitionat din reteaua sa de magazine.

Flanco International este unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Compania opereaza in acest moment o retea de 70 de magazine.

A.T.

Citeste si:
Profilul candidaților care se luptă pentru șefia USR. De la șoferi de tir, la primari și activiști civici
Profilul candidaților care se luptă pentru șefia USR. De la șoferi de tir, la primari și activiști civici
Cu toate că devansarea alegerilor din USR i-a luat pe nepregătite pe mulți dintre membri, o parte acuzând că nu au timp să-și facă campanie electorală, numărul candidaților care vor să...
Rareș Bogdan, mesaj lingușitor despre Nicolae Ciucă: ”Avem un premier extrem de responsabil”
Rareș Bogdan, mesaj lingușitor despre Nicolae Ciucă: ”Avem un premier extrem de responsabil”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a lăudat luni, 27 iunie, măsurile anunțate de premierul Nicolae Ciucă, atacând, indirect, PSD-ul. Într-o postare pe Facebook, Rareș Bogdan a...