Baiatul care-i cara bagajele lui Reghe

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 07 Decembrie 2016, ora 15:14
9133 citiri
Baiatul care-i cara bagajele lui Reghe

Este vorba, desigur, despre Alexandru Tudorie, atacantul despre care antrenorul Stelei declara recent ca va mai apela la el doar in momentul in care echipa va avea bagaje de carat.

A fost o declaratie fara precedent pentru Reghecampf, dar si, sper sa nu gresesc, pentru un antrenor de-al Stelei, cel putin in perioada moderna. Nu stiu daca un alt tehnician a mai spus public pana acum ca un elev de-al sau este bun doar pentru a cara bagajele echipei.

Si aici mai e ceva. In acea conferinta de presa in care l-a umilit pe Tudorie, Reghecampf a mai transmis macar un lucru interesant, anume ca s-a saturat sa fie criticat in presa pentru ca isi apara jucatorii care joaca prost. Cu alte cuvinte, declaratiile lui despre lotul si jocul Stelei de pana atunci pot fi foarte bine niste minciuni.

Iar daca sunt minciuni, inseamna ca antrenorul Stelei este profund nemultumit de lotul echipei, un lot la a carui alcatuire el insusi a contribuit si in care s-au investit milioane bune de euro.

De ce am ales sa vorbesc acum despre cazul Tudorie? Pentru ca Reghecampf m-a surprins din nou, si nu in mod placut. Daca in urma cu numai cateva zile sustinea ca atacantul este bun pentru carat bagaje, miercuri dimineata l-a luat pe acesta in deplasarea de la Villareal!

Sa recapitulam putin. Antrenorul Stelei spune despre un jucator ca nu are valoare intr-unul dintre cele mai lipsite de eleganta moduri. Il trimite pe fotbalist la echipa secunda si lasa sa se inteleaga faptul ca povestea e incheiata. Cateva zile mai tarziu, acelasi jucator face parte din lotul pentru meciul decisiv din primavara europeana.

Nu vi se pare si voua ca lipseste logica aici?

Este foarte probabil ca reactia lui Reghecampf sa fi fost una nervoasa si negandita, iar acum el si-a dat seama ca Tudorie este sub contract si una dintre putinele optiuni pentru linia de atac.

Nici in acest caz antrenorul nu are vreo scuza pentru acele declaratii. Una dintre cele mai importante calitati ale unui tehnician este capacitatea de a-si recunoaste si corecta propriile erori, exact ceea ce Reghe refuza sa faca.

Ramane de vazut daca Laurentiu Reghecampf va incerca joi seara sa obtina o performanta importanta, calificarea in faza eliminatorie a Europa League, utilizand un fotbalist despre care chiar el a spus ca e bun doar pentru a cara bagaje.

Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
#Reghecampf Tudorie declaratii, #Reghecampf Tudorie Steaua , #antrenori