Bellingham vs Barcelona, în lupta la titlu

Advertorial
Miercuri, 18 Octombrie 2023, ora 16:19
3008 citiri
Bellingham vs Barcelona, în lupta la titlu
FOTO: xbets.ro

Lupta la titlu în LaLiga, sezonul 2023/2024, este una foarte dinamică. Au trecut 9 etape ale noii stagiuni, iar Real Madrid ocupă prima poziție în clasament, cu 24 de puncte. Locul secund le revine celor de la Girona – care au 22 puncte. Podiumul este completat de Barcelona, cu 21 de puncte, iar Atletico Madrid se află și ea în cursă – cu 19 puncte.

Cei doi actori principali sunt Jude Bellingham și Robert Lewandowski. Internaționalul englez a marcat deja de 8 ori în LaLiga și a oferit 2 pase decisive. De partea cealaltă, polonezul a bifat 5 reușite și 3 pase de gol. Toate speranțele catalanilor se leagă de Lewa. Tot cu 5 goluri în clasament se mai regăsesc Joselu, Take Kubo, B. Zaragoza și Alvaro Morata.

Jude Bellingham, golgheterul de care avea nevoie Carlo Ancelotti

Jude Bellingham pare că nu se mai oprește din marcat de la venirea pe Santiago Bernabeu. Mijlocașul englez a făcut uitat transferul ratat al lui Kylian Mbappe și a devenit repede un idol în echipa lui Carlo Ancelotti. Acesta a marcat de 8 ori în primele 9 etape, fiind detașat golgheterul competiției.

Bellingham nu s-a rezumat doar la campionat, ci a strălucit și în UEFA Champions League. Contra celor de la Union Berlin, a reușit să marcheze unicul gol al partidei în prelungiri, iar cu Napoli a oferit o pasă decisivă și a punctat. În ultimul duel de campionat, Bellingham a străpuns poarta celor de la Osasuna de două ori.

Sâmbătă 21 octombrie 2023, de la ora 19:30, Jude va începe din primul minut pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, contra celor de la Sevilla. Amatorii de pariuri LaLiga își pregătesc deja alegerile pentru weekend, un nou gol al golgheterului oaspeților fiind așteptat.

Barcelona, fără Lewandowski până la El Clasico

Până la El Clasico, Robert Lewandowski are șanse mici de a fi refăcut și implicit de a ține pasul cu rivalul său englez. Acesta va rata meciul de Champions League cu Sahtior Donetsk, dar și cel din weekend cu Bilbao.

Fără Lewandowski în primul 11, Xavi este nevoit să apeleze din nou la Torres pentru poziția de atacant central. În benzi, sunt favoriți să înceapă titulari Joao Felix și puștiul Yamal.

Etapa trecută, Barcelona a remizat la Granada cu scorul de 2-2, grație reușitelor lui Yamal și Sergi Roberto. În prelungiri, Joao Felix a marcat pentru 3-2, însă arbitrajul video a anulat reușita. Meciul cu Bilbao este unul extrem de important pentru catalani, care vor să rămână aproape de Real Madrid, înainte de El Clasico – derby-ul urmând să aibă loc în următoarea rundă.

Partida cu Bilbao de pe Estadio Olimpico este programată duminică 22 octombrie 2023, de la ora 22:00.

Cealaltă componentă a podiumului – Girona – va evolua tot duminică, de la ora 17:15. Gazzanica & go. Vor primi vizita celor de la Almeria, formație care după 9 etape a acumulat doar 3 puncte și ocupă ultima poziție în clasament.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#fotbal, #pariuri, #pariuri fotbal, #pariuri sportive , #pariuri