"Împreună spre 0%": Mesajul grupului Kindred pentru Joc Responsabil apare pe tricourile echipelor sponsorizate

Advertorial
Vineri, 19 Ianuarie 2024, ora 16:59
2159 citiri
"Împreună spre 0%": Mesajul grupului Kindred pentru Joc Responsabil apare pe tricourile echipelor sponsorizate
FOTO: kindredgroup.com

În premieră absolută în România, unul dintre sponsorii oficiali ai echipelor de fotbal își modifică mesajul de pe echipamentul de joc astfel încât să poată susține o cauză foarte relevantă: scăderea până la Zero a veniturilor provenite de la jucătorii vulnerabili care accesează platforme de jocuri de noroc.

Kindred Group este inițiatorul acestui demers original, dorind să își exprime angajamentul de a oferi nu doar servicii de top în materie de pariuri sportive și jocuri de cazino online, ci și o abordare corectă, etică pe această nișă de divertisment. La fel cum sportul este guvernat de fair-play, jocurile de noroc trebuie să fie asociate invariabil cu Jocul Responsabil, unica abordare corectă pentru experiențe mereu plăcute la pariuri online și online casino.

În acest context, Kindred Group, sponsor oficial al echipelor de fotbal FC Botoșani și FC Hermannstadt cu brandul Unibet, a decis să promoveze și în România mesajul „Împreună spre 0%” chiar pe tricourile de joc ale formațiilor partenere. Jucătorii vor fi astfel ambasadori pe teren ai Jocului Responsabil, mesaj adresat tuturor spectatorilor.

Marian Ignat, președinte al clubului FC Botoșani:

„Suntem deosebit de bucuroși că clubul nostru se alătură misiunii Împreună spre 0% și că astfel, împreună cu sponsorul nostru Unibet, parte a grupului Kindred, vom avea ocazia să fim parte a unei premiere. Pentru prima dată în România, un sponsor își va schimba mesajul de pe tricoul de joc pentru a promova o cauză, iar această acțiune ne face să fim mândri de acest parteneriat.”, a declarat Marian Ignat, președinte al FC Botoșani.

„În fotbal a juca responsabil înseamnă să tratezi fiecare meci ca și cum ar depinde întreg sezonul de el. Să joci, să lupți pentru fiecare minge, în fiecare moment al partidei. Noi, FC Hermannstadt, chiar jucăm responsabil! Alături de Unibet mergem Împreună spre 0%”, este mesajul reprezentanților clubului FC Hermannstadt.

De asemenea, Andreas Nichilciuc, Country Manager Unibet România a declarat:

„Inițiativa Împreună spre 0% nu este doar o premieră, ci și o continuare a angajamentului grupului Kindred pentru susținerea si promovarea jocului responsabil in România. După anunțul de la finalul anului trecut, continuăm seria inițiativelor si a programelor dedicate asigurării unui mediu sigur de joc pentru clienții noștri. Pe lângă prezența pe tricourile de joc ale celor 2 echipe, FC Hermannstadt si FC Botoșani, mesaje de joc responsabil vor fi afișate si pe ecranele LED din jurul terenului de joc la majoritatea cluburilor din prima liga. Scopul inițiativei Împreună spre 0% este de a încuraja o abordare responsabilă a jocurilor de noroc din România din partea tuturor actorilor implicați, de la jucători și operatori până la autorități.”

Mesajul „Împreună spre 0%” este vizibil de mai mult de un an pe echipamentul de joc al formațiilor Glasgow Rangers și Middlesborough. Acum, Liga 1 se alătură astfel unor campionate puternice, împărtășind același stil de promovare a conceptului de Joc Responsabil – o metodă prezentă în premieră în fotbalul local.

Kindred este singura companie care afișează un astfel de mesaj pe tricourile de joc ale echipelor sponsorizate în Liga 1. Demersul include și alte acțiuni, totul în spiritul Jocului Responsabil. Merită evidențiate campaniile din social media și mass-media, precum și promovarea atitudinii echilibrate la jocuri de noroc pe panourile LED ce înconjoară stadioanele pe care evoluează anumite echipe din primul eșalon fotbalistic din România.

„Împreună spre 0%” – un angajament ferm al Grupului Kindred, pentru zero încasările provenite de la jucătorii vulnerabili

Prezent în România prin operarea brandurilor Unibet și Vlad Cazino, Kindred Group a construit campania internațională „Împreună spre 0%” pentru a promova Jocul Responsabil pe platformele de pariuri și cazino online. Ținta asumată: încasările provenite de la jucătorii vulnerabili să scadă până la zero în viitorul apropiat.

Rezultatele acestui proiect foarte ambițios, pornit în anul 2020, sunt deja evidente. A fost redus semnificativ procentul veniturilor generate de jocuri de noroc dăunătoare, deci ținta de 0% este tot mai aproape. Acțiunea se realizează printr-o serie complexă de metode, de la instrumente moderne cu tehnologie de ultimă generație, la educare a publicului și până la partea de monitorizare atentă a comportamentelor de joc realizată de către o echipă foarte experimentată.

Kindred Group, operator global

Având peste 30 milioane clienți în țări din întreaga lume, inclusiv SUA, Europa si Australia, Kindred Group este un operator de gambling de top la nivel internațional. În România sunt prezente 2 dintre cele 9 branduri ale sale: Unibet - flagship-ul companiei și Vlad Cazino - proiect conceput special pentru jucătorii autohtoni.

Cu peste 1.600 de angajați și o experiență de peste 25 de ani, listat la Nasdaq Stockholm Large Cap, membru European Gaming and Betting Association (EGBA), membru fondator la IBIA (International Betting Integrity Association) și certificat eCOGRA, Kindred este un nume de referință în industria internațională de jocuri de noroc.

Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
#fotbal, #kindred, #joc responsabil, #tricouri echipe sponsorizate , #stiri fotbal