Portugalia - Franta: Se repeta istoria din 1998?

Advertorial
Vineri, 08 Iulie 2016, ora 14:32
8266 citiri
Portugalia - Franta: Se repeta istoria din 1998?

Duminica, 10 iulie, de la ora 22:00, Portugalia si Franta se vor infrunta in finala Campionatului European din 2016, acolo unde au ajuns dupa ce au trecut de Tara Galilor, respectiv Germania.

Ponturi Bune Romania analizeaza aceasta finala si vine cu argumentari pertinente in sustinerea ponturilor oferite.

Franta castiga trofeul, cota 1.45 la Unibet

Portugalia nu este o prezenta surpriza in finala turneului, daca analizam adversarii pe care i-a avut. Maniera in care s-a impus echipa lui Fernando Santos este una surprinzatoare, avand o singura victorie si 5 rezultate de egalitate de-a lungul acestui turneu.

Pe de alta parte, Franta a dat peste prima echipa tare tocmai in semifinale, cand a trecut cu 2-0 de Germania. Cu Antoine Griezmann in forma maxima, marcatorul celor doua goluri ale echipei lui Deschamps in semifinale, Franta ar putea repeta istoria din 1998, cand a fost tara gazda si a devenit Campioana Mondiala.

Dimitri Payet inscrie oricand, cota 4.10 la Unibet

Payet a fost unul dintre jucatorii cheie ai acestui turneu, deoarece este al doilea marcator al Frantei si jucatorul care a adus prima victorie a acestui turneu. Pe de alta parte, tot el a stat la baza multor faze din care selectionata lui Deschamps a incris.

De altfel, Franta da golgheterul acestui turneu, in persoana lui Antoine Griezmann, care, probabil, o sa fie tinut strans de fundasii Portugaliei.

Payet suteaza foarte bine si este principalul executant al loviturilor libere din preajma careului advers.

Cred ca in acest duel o sa aiba un rol decisiv, mizand pe faptul ca mare parte din atentia fundasilor si mijlocasilor la inchidere ai Portugaliei o sa se concentreze pe Griezmann si pe masivul Olivier Giroud.

Portugalia primeste peste 2,5 cartonse galbene, cota 1.74 la Unibet

Franta nu este o echipa agresiva, dar jucatorii ei stiu sa provoace adversarul. Daca in semifinale au reusit sa-I faca pe nemti sa priemasca patru cartonase galbene, in conditiile in care echipa lui Joachim Low faulteaza foarte putin, este mare lucru.

De aceea, Portugalia ar putea sa fie expusa pericolului, deoarece in echipa Frantei exista jucatori foarte tehnici, precum Paul Pogbasi cati jucatori care pot avea oricand ruperi de ritm, asa cum s-a intamplat cu Antoine Griezmann de cate ori de-a lungul acestui turneu sau cu Kingsley Coman.

De altfel, Kingsley Coman este jucatorul care alearga cel mai repede, conform statitisticilor Uefa.com, inregistrand 32.8km/h.

Peste 9,5 suturi pe poarta, cota 1.72 la Unibet

Poate Portugalia nu ete printre echipele care au marcat foarte des la acest turneu final, dar conduce in clasamentul ocaziilor de gol, avand 112 incercari de a marca, 36 dintre ele finalizandu-se cu sut pe poarta.

Pe de alta parte, Franta este o echipa ofensiva, marcand de 13 ori la acest turneu final, sapte dintre reusite venind in fazele eliminatorii. Dupa acel 5-2 cu Islanda din sferturile de finala, multa lume astepta ca Franta sa faca un pas inapoi si sa fie scoasa de Germania, insa, Griezmann a hotarat altceva, castigand jocul de unul singur.

Este mai mult decat sigur ca poarta celor doi portari sa fie testata in cel putin 10 randuri, daca ne gandim ca fata in fata vor sta doua dintre echipele cu cele mai multe ocazii de gol.

Pariu Live 100% GRATUIT pentru finala Euro 2016

Agentia de pariuri online Unibet ofera un pariu live 100% GRATUIT pentru finala europeanului din Franta tuturor clientilor care plaseaza un pariu inainte de startul meciului.

Click AICI pentru a obtine pariul 100% GRATUIT!!!!

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Portugalia Franta finala Euro2016, #pariuri Portugalia Franta , #meciuri