Pariuri pentru joi: Am analizat meciurile echipelor nationale, inclusiv Romania - Turcia!

Miercuri, 08 Noiembrie 2017, ora 16:00
3196 citiri
Pariuri pentru joi: Am analizat meciurile echipelor nationale, inclusiv Romania - Turcia!

Comunitatea pariorilor din Romania va prezinta avancronicile celor mai interesante patru partide ale echipelor nationale de joi, printre care se regasesc cele doua meciuri de la baraj: Croatia vs Grecia si Irlanda de Nord vs Elvetia, dar si cele mai interesante doua partide amicale, Scotia vs Olanda si Turcia vs Romania - adica o confruntare speciala intre selectionerii Cosmin Contra, respectiv Mircea Lucescu.

Mai jos veti gasi si cateva sugestii de ponturi pe care le puteti juca la casele de pariuri recomandat de specialisti.

PARIAZA ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE INTERNATIONALE - VEZI AICI LISTA AGENTIILOR RECOMANDATE!

Croatia vs Grecia

Croatia s-a calificat la mondial dupa o campanie modesta, in care baietii lui Zlatko Dalic au marcat numai 15 goluri, avand al doilea cel mai slab atac dintre echipele clasate pe primele doua locuri ale grupelor din preliminarii. Totusi, putem remarca faptul ca numai Spania, Portugalia, Germania si Anglia au incasat mai putine goluri decat Modric si compania - numai 4 goluri au primit croatii in aceste preliminarii. Croatii sunt neinvinsi pe teren propriu, insa nu au dat de pamant cu nici un adversar in fata propriilor suporteri.

Grecia a castigat primele 3 si ultimele doua meciuri din preliminarii, suflandu-i calificarea Bosniei pe final de campanie, desi la un moment dat iesise din calcul dupa ce a bifat o serie de 5 meciuri fara victorie. Elevii lui Michael Skibbe au invins numai Estonia, Cipru si Gibraltar in aceste preliminarii si a prins ultimul loc la baraj avand un singur punct in plus fata de Slovacia, care a ratat calificarea desi a terminat pe locul secund in grupa.

Croatia castiga la zero @ 1.73 - Incearca sugestia la Betano

Irlanda de Nord vs Elvetia

Irlanda de Nord nu a avut prea mari emotii in aceasta campanie, ba chiar si-a permis luxul de a pierde ultimele doua meciuri, avand locul de baraj asigurat. Totusi, misiunea dificila pentru Michael O'Neil va incepe abia in acest moment. Chiar daca au castigat meciurile de pe teren propriu in fata tuturor adversarilor din grupa - cu exceptia Germaniei bineinteles - la handicap, Jonny Evans si colegii sai vor avea nevoie de un miracol pentru a se califica la mondialul din Rusia.

Daca am spune ca Elvetia este cea mai ghinionista echipa din istoria preliminariilor probabil nu ne-am insela. Baietii lui Vladimir Petkovic au castigat primele 9 meciuri din grupa B si au pierdut doar ultima partida, in deplasarea din Portugalia. Astfel, lusitanii au preluat primul loc in grupa, datorita golaverajului mai bun, iar Xhaka si compania au ajuns la baraj. Este clar ca pe langa lotul mult mai bun, elvetienii au dat dovada si de o constanta deosebita pe tot parcursul campaniei.

Victorie Elvetia @ 2.30 - Incearca sugestia la Unibet

Romania vs Turcia

Cosmin Contra doreste sa incheie anul fara sa se faca de ras, fapt pentru care a convocat garnitura clasica, din care fac parte cativa jucatori a caror varsta nu le va permite sa evolueze la un eventual turneu final din 2020, in cazul in care selectionata noastra va ajunge acolo. Romania are suficienti jucatori pentru a alinia mai mult de doua echipe diferite, lucru pe care cel mai probabil Contra il va face pe parcursul acestei duble.

Mircea Lucescu nu a inceput deloc bine aceasta ultima etapa a carierei sale, pierzand doua dintre cele 4 meciuri disputate si obtinand o singura victorie, cu scorul de 1-0, in fata Croatiei. Se pare ca si Il Luce are o abordare similara cu cea a omologului sau, in sensul ca a convocat jucatorii clasici pentru aceste doua meciuri. Si mai mult decat atat, dupa disputa cu Romania, Turcia va primi acasa vizita Albaniei. In aceste conditii, ne putem astepta ca Turcia sa vina la Cluj pentru a se impune, chiar daca acesta va fi un simplu meci de pregatire.

Turcia DNB @ 1.90 - Incearca sugestia la Betfair

Ambele marcheaza - NU @ 1.87 - Incearca sugestia la Sportingbet

Scotia vs Olanda

Scotia era calificata la baraj in pauza ultimului meci din preliminarii, disputat in Slovenia, insa elevii lui Gordon Strachan au incheiat partida cu o remiza si au ratat calificarea. Intre timp, celebrul selectioner a fost inlocuit cu Malky Mackay, coordonatorul departamentului de juniori al federatiei scotiene.

Una peste alta, Scotia nu este o echipa rea, mai ales daca ne gandim ca Scott Brown si colegii sai au reusit sa termine campania fara infrangere pe teren propriu, remizand cu scorul de 2-2 in fata Angliei.

Olanda a ratat calificarea la mondialul din Rusia desi a castigat 4 din ultimele 5 partide disputate. Danny Blind a fost inlocuit cu Dick Advocaat, care a preluat carma primei reprezentative pentru a treia oara, dupa ce Portocala Mecanica a fost invinsa cu scorul de 2-0 in Bulgaria.

Dupa retragerea lui Robben, la finele acestei campanii, a fost rechemat Wesley Sneijder, o decizie care s-a dovedit a fi extrem de controversata, in conditiile in care mijlocasul central al lui Nice are deja 33 de ani. Advocaat nu numai ca avut rezultate foarte bune de la numirea sa, dar si cunoaste foarte bine jucatorii.

Ambele echipe inscriu @ 1.95 - Incearca sugestia la Netbet

PARIAZA LIVE SI DESCOPERA OFERTA BOGATA A MECIURILOR INTERNATIONALE.

DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE SI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM - VEZI LISTA AICI!

PariuriX.com promoveaza parierea responsabila si va recomanda sa nu jucati mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinte financiare si pot cauza dependenta. Va rugam sa jucati responsabil!

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#pariuri meciuri nationala , #pariuri