"El Clasico". Mai mult decat un derbi. Avancronica partidei Real Madrid - FC Barcelona

Duminica, 23 Martie 2014, ora 12:06
2819 citiri
"El Clasico". Mai mult decat un derbi. Avancronica partidei Real Madrid - FC Barcelona

Real Madrid si FC Barcelona se vor duela intr-un nou "El Clasico", intr-un meci care va incepe la ora 22, duminica, pe "Santiago Bernabeu" din Madrid, o partida care va fi transmisa in direct pe Ziare.com.

Un meci fierbinte, o rivalitate istorica, o partida care, speram, va face deliciul a zeci de milioane de telespectatori, care vor urmari cu sufletul la gura partida intre doua dintre cele mai cunoscute echipe de fotbal de pe planeta.

Meciul le gaseste pe cele doua formatii intr-o ipostaza poate surprinzatoare, daca am compara clasamentul de acum cu cel de la finele lui 2013, in care Barcelona, dar si Atletico Madrid, erau peste Real Madrid in Primera Division.

Mai nou, Real Madrid este noua stapana din La Liga, avand patru puncte peste Barcelona si trei peste Atletico Madrid, rivala din capitala Spaniei. Este asadar poate ultima sansa a echipei lui Messi si "Tata" Martino, de a se apropia de Real si de a mai spera la titlu.

In acelasi timp, este sansa revansei lui Ancelotti, care in tur a pierdut duelul cu Barcelona, pe "Camp Nou", scor 1-2.

Cum este si de asteptat, toata lumea va urmari duelul dintre Ronaldo si Messi, cei mai buni jucatori din lume, primii doi fotbalisti din clasamentul "Balonului de Aur". Ca o statistica interesanta, Messi conduce cu 344 la 242 de goluri marcate in toata cariera, el avand si 412 jocuri oficiale bifate, spre deosebire de cele 236 ale lui Cristiano.

In plus, la capitolul trofee, Leo conduce detasat, cu 21 la 3, precum si in statistica "Balonul de Aur", acolo unde argentinianul are 4-2 in duelul cu Ronaldo.

Doar in acest sezon, Ronaldo are 41 de goluri marcate, fata de doar 31 ale lui Messi, portughezul avand si patru meciuri in plus jucate, 37 fata de 33.

Daca ne vom raporta doar la El Clasico, Messi are 26 de prezente, iar Ronaldo 20, argentinianul conducand si la goluri marcate in marele derbi, 18 fata de 12. Daca va marca duminica seara, Messi il va depasi pe marele Di Stefano, care are si el 18 goluri marcate in meciurile Real - Barca.

Fabregas si Neymar sunt anuntati titulari de presa din Spania, in timp ce Ancelotti va folosi formula standard.

Iata echipele probabile:

Real Madrid: Diego Lopez - Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo - Xabi Alonso, Modric - Di Maria, C. Ronaldo, Bale - Benzema. Antrenor: Carlo Ancelotti.

FC Barcelona: Victor Valdes - Dani Alves, Pique, Mascherano, Jordi Alba - Busquets, Xavi, Iniesta - Neymar, Messi, Fabregas. Antrenor: Gerardo Martino.

Meciul de pe "Bernabeu" va incepe la ora 22.00 si va fi televizat in Romania de Digi Sport 1.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#el clasico mai mult decat un, #avancronica partidei real madrid fc barcelona, #avancronica derbi spania real barcelona , #stiri fotbal