Fost fotbalist la FCSB, părăsit de soție după participarea la show-ul Survivor: ”Da, am lovit-o!” FOTO

Luni, 27 Septembrie 2021, ora 12:50
22976 citiri
Fost fotbalist la FCSB, părăsit de soție după participarea la show-ul Survivor: ”Da, am lovit-o!” FOTO
Sebastian Chitoșcă și soția sa, Alexandra

Fostul fotbalist Sebastian Chitoșcă (28 de ani), trecut prin carieră și pe la FCSB, a dezvăluit în cadrul unei emisiuni la gsp.ro drama prin care trece în viața personală, el fiind părăsit de soție la puțin timp după ce s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde a participat la show-ul ”Survivor” de la Kanal D.

„Soția mea a suferit foarte mult, plângea în fiecare seară. Am aflat asta când am ajuns acasă. A suferit mai ales după ce a fost amenințată că voi fi penalizat cu 100.000 euro.

Am făcut o greșeală acolo. Am scăpat odată la un Reward, pe o plajă, și când nu a fost atentă producția 20 de secunde am pus mâna pe un telefon și i-am dat mesaj: ”Sunt bine, te iubesc mult, sunt aici doar pentru bani”. S-a aflat, am fost văzut și am fost amenințat. Asta spunea regulamentul.

Condițiile erau foarte dure. Prin martie am avut un vis: ajunsesem acasă și soția mea nu mai avea sentimente pentru mine. Eu și soția mea suntem foarte bine conectați, n-am lipsit niciodată de acasă în toată perioada asta de aproape 8 ani.

O respect și o iubesc foarte mult și acum, încă aștept un semn de la ea, pentru că nu-l am de o săptămână. Când am visat acel lucru, am mers la producție și le-am zis că vreau să merg acasă. Am început să plâng. Apoi am ajuns acasă și am observat răceala dintre noi.

Eu îmi cerusem iertare 3-4 săptămâni de la ea, zilnic, pentru tot ce am greșit. O vedeam afectată. Nu s-a putut. Am sunat-o pe mama ei, care îmi vorbea răstit. Mi-a zis direct: ”divorț, veți vorbi la divorț”. Soția mea nu mi-a spus asta. Am lăsat-o în pace. Lucrurile astea se întâmplau duminică dimineața, în urmă cu o săptămână”, a declarat Chitoșcă.

Fostul fotbalist a recunoscut și faptul că, în urmă cu mult timp, a existat un episod de violență conjugală între el și soția sa.

„Am fost violent cu ea, da. Dar nu foarte violent. Certuri, ridicări de ton. Am lovit-o, cu foarte mulți ani în urmă, când eram copii. I-am dat o palmă. Eram copii, la început, gelozii, tâmpenii. Ea, spunând chestia asta oamenilor de acolo, poliției, am primit restricție să nu mă apropii de casa mea pentru 10 zile”.

Soția premierului Netanyahu, ”întinerită” cu 20 de ani într-o fotografie oficială. „Nu e amuzant. Mă sperie” FOTO
Soția premierului Netanyahu, ”întinerită” cu 20 de ani într-o fotografie oficială. „Nu e amuzant. Mă sperie” FOTO
La Ierusalim a avut loc un eveniment cu participarea personalului militar israelian și a familiei prim-ministrului Benjamin Netanyahu. La sfârșitul serii, soția premierului, Sara Netanyahu, a...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Sebastian Chitosca, #Survivor, #sotie, #violenta conjugala , #stiri fotbal