FRF da liber la blaturi?

Joi, 02 August 2012, ora 10:04
2438 citiri
FRF da liber la blaturi?

Comitetul Executiv al FRF a luat, miercuri, o decizie cel putin ciudata, una care ar putea da unda verde formatiilor dispuse sa faca blaturi.

Astfel, forul condus de Mircea Sandu a dispus scoaterea din regulament a baremului minim de puncte impus in fiecare divizie!

Oficial, masura a fost luata pentru ca echipele din tara sunt tot mai sarace iar Ligile 2 si 3 sunt tot mai volatile din punct de vedere al componentei.

"Tinand cont de situatia cererilor de inscriere depuse de cluburile care detin dreptul de participare in cadrul competitiilor Liga a 2-a si Liga a 3-a, precum si de permanenta fluctuatie a numarului de echipe la aceste niveluri, s-a decis abrogarea art.30 al ROAF, care prevedea obligativitatea acumularii unui anumit barem de puncte, in caz contrar procedandu-se la depunctarea echipei care nu a realizat baremul in sezonul competitional urmator.

Drept urmare, CS Mioveni nu va mai fi penalizata pentru neindeplinirea baremului in campionatul Ligii I, editia 2011-2012", se arata intr-un comunicat al FRF.

Neoficial, aceasta masura da drumul la blaturi, mai ales pe final de sezon.

Pana acum, formatiile care nu mai aveau sanse de a evita retrogradarea se bateau pentru puncte pana in ultima etapa, pentru a nu fi depunctate in sezonul urmator, si astfel se evitau aranjamentele.

Acum, cu "grija" baremului scoasa din regulament, formatiile care nu vor putea tine pasul in campionat se vor da la o parte mult mai usor.

In articolul scos din regulament se prevedea ca, in Liga 1, o echipa trebuie sa stranga cel putin 25 de puncte.

M.D.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#FRF blaturi, #blaturi Liga 1, #schimbare regulament FRF, #barem puncte Liga 1 , #stiri FRF