Dinamovistul Torje se mută din România. "Merită să rămâi în țara asta? Coșciugul este 40 de milioane, iar statul îți dă 50 de milioane"

Miercuri, 30 Martie 2022, ora 06:53
11970 citiri
Dinamovistul Torje se mută din România. "Merită să rămâi în țara asta? Coșciugul este 40 de milioane, iar statul îți dă 50 de milioane"
Gabriel Torje. Foto: Facebook / FC Dinamo

Gabi Torje a decis să plece din România după ce-și va încheia cariera sportivă.

Fotbalistul este nemulțumit de condițiile din țara natală și vrea să se mute în străinătate.

Dinamovistul a ales Spania, locul unde s-a simțit cel mai bine.

Torje a trecut prin momente teribile în luna februaria a acestui an, atunci când i-a murit tatăl.

Decesul părintelui său l-a făcut să se hotărască în privința plecării din România.

"Tata a lucrat 40 de ani în România, iar statul îi dă ajutor de înmormântare 50 de milioane. Merită să rămâi în țara asta? Atât întreb.

Statul îți face pensie 6 milioane, pe caz de boală, iar la finalul vieții, când moare omul, îți dă 50 de milioane, când coșciugul este 40 de milioane. Nu mai zic dacă nu ai groapă, că nu mai îngropi pe nimeni! Mai merită să rămâi în România? Nici prosoape nu poți cumpăra, nu-ți ajung banii de prosoape, lumânări și tot ce-ți trebuie.

Nu m-am gândit niciodată că o țară în care un om lucrează în 3 schimburi și își rupe picioarele și mâinile pentru stat - că a lucrat la firme de stat, în electricitate - are un respect de 50 de milioane. Nu zice nimeni să-i dai 200.000 de euro, sau milioane de euro, că ar rămâne copiii să se bată pe ei. Dacă sunt prea mulți bani se bat neamurile pentru ei, așa e la noi.

Nu este un mesaj manifest, este ceea ce simt.

Mi-a plăcut în Spania, mai mult ca sigur mă voi muta acolo peste 2-3 ani. Vreau să-mi iau familia și să mergem acolo, să stea toată lumea liniștită. Ar fi mai bine, să nu ne mai cunoască nimeni, să nu mai dăm explicații toată ziua", a spus fotbalistul lui Dinamo pentru playsport.

Gabi Torje a jucat în două rânduri în Spania, la Granada și Espanyol, unde a fost împrumutat de Udinese, clubul de care aparținea la acel moment.

Bancul Zilei: Ce s-a întâmplat la o înmormântare
Bancul Zilei: Ce s-a întâmplat la o înmormântare
O nevastă își plângea soțul, în drum spre cimitir: - De ce-ai plecat Gogule? Unde te duci Goguleee? Gogu se ridică nervos din sicriu și îi zice: - Unde te duci, unde ťe duci?...
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
#Gabi Torje, #Gabi Torje Dinamo, #Torje Spania, #plecare Romania, #inmormantare , #Dinamo