Gabi Tamas da cartile pe fata si raspunde la eterna intrebare: "Steaua sau Dinamo?"

Duminica, 07 Octombrie 2018, ora 18:43
7312 citiri
Gabi Tamas da cartile pe fata si raspunde la eterna intrebare: "Steaua sau Dinamo?"
Foto: Hepta.ro

Fundasul Gabriel Tamas a revenit intr-o convocare la nationala Romaniei dupa multi ani de absenta, el fiind chemat de selectionerul Cosmin Contra pentru cele doua meciuri cu Serbia si Lituania din Liga Natiunilor, avand in vedere problemele medicale ale echipei noastre in defensiva.

Tamas evolueaza acum in Israel la gruparea Hapoel Haifa si are evolutii bune si consistente acolo, fiind titular meci de meci. El a acordat duminica un interviu pentru televiziunea TelekomSport, in care a abordat mai multe teme de discutie, primul fiind revenirea la lotul national dupa 3 ani:

"Nu stiu daca ma asteptam sa mai fiu convocat. Dar prin prisma faptului ca avem accidentari si am avut un an trecut foarte bun, iata ca sunt din nou aici. Eu am crezut ca sunt in atentia oricarui antrenor de la echipa nationala si asta mi se pare normal. Ca toti jucatorii romani sa fie in atentia selectionerului, indiferent cine e. Ma bucur ca am gasit acest staff, am jucat cu toti dintre ei. Ma bucur mult pentru ei si cred ca in cativa ani o sa fiu si eu ca ei!", puncta fundasul roman care a mai evoluat si la Celta Vigo sau Auxerre.

El a raspuns si unei intrebari delicate in acest interviu, fiind pus sa aleaga intre rivalele Steaua si Dinamo, echipe pentru care a evoluat in cariera sa: "O sa va spun o data pentru totdeauna povestea asta cu Steaua, Dinamo si toate nebuniile. Eu cand am fost mic am fost stelist! Eu cu fratele meu in casa, fiind tata dinamovist, lucrand in Politie.

Dupa care am avut oferta de la Dinamo si am mers la Dinamo. M-am atasat foarte mult de cei de la Dinamo. Dupa, am plecat din tara dupa 9 luni petrecute la Dinamo. Veneam imprumut un an de zile la Dinamo. Dupa, iar am plecat o perioada lunga de timp din tara si cand am venit m-am dus la Steaua! Asta a fost povestea Steaua - Dinamo", a avut de spus experimentatul fundas de 34 de ani.

El are 65 de selectii la nationala Romaniei, marcand si 3 goluri. A fost prezent la un singur turneu final cu nationala, la EURO 2008, fiind titular si integralist la toate cele 3 partide din grupa, cu Franta, Olanda si Italia.

Romania are de jucat o dubla cu Serbia si Lituania in UEFA Nations League pe 11 si 14 octombrie, ambele meciuri urmand sa fie LIVE pe Ziare.com.

D.A.

Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Premierul Marcel Ciolacu a avut, vineri, o întâlnire cu vicepreşedintele Turciei, Cevdet Yılmaz şi a precizat că a discutat cu acesta, printre altele, despre proiectele de colaborare cu...
Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri că are încredere în şansele sale la alegeri, pentru că Bucureştiul arată "mult mai rău decât acum patru ani"....
#Gabi Tamas alege intre Steaua si, #Tamas interviu pe larg nationala, #Tamas revine la nationala Romaniei 3 , #stiri Gabriel Tamas