Hagi, surprins in revolta fanilor lui Galatasaray

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 03 Martie 2011, ora 07:28
4200 citiri
Hagi, surprins in revolta fanilor lui Galatasaray

Gica Hagi si-a pus fanii lui Galatasaray in cap dupa ce echipa romanului a fost eliminata din Cupa Turciei inca din faza sferturilor de finala. "Ultrasii" Galatei au protestat dur, atat in timpul cat mai ales dupa meciul cu Gaziantep, de miercuri seara.

Rezultatul de egalitate consemnat in returul sfertului de finala Galatasaray - Gaziantep a consfintit eliminarea formatiei din Istanbul din Cupa Turciei. Furiosi din cauza nenumaratelor dezamagiri din acest sezon, fanii au reactionat neasteptat de dur.

Principalul vizat a fost presedintele Adnan Polat, pe care multi il considera vinovat de situatia actuala. Suporterii cred ca baskanul cel mare al Galatei a facut cateva greseli mari in actuala editie de campionat, una dintre acestea fiind si numirea lui Hagi in functia de antrenor.

"Regele" nu a fost contestat in mod direct miercuri seara pe "Turk Telekom Arena", insa prin intermediul fluieraturilor, huiduielilor si mai ales prin scandarea numelui lui Fatih Terim, lui Hagi i s-a transmis ca nu mai are suportul galeriei.

De altfel, singurii oameni aplaudati la scena deschisa au fost Fatih Terim si Hakan Sukur, pe care suporterii ii vor la echipa.

Galatasaray a remizat miercuri seara cu Gaziantep, scor 0-0, in returul sfertului de finala din Cupa Turciei. Cum in prima partida echipa lui Hagi a fost invinsa la limita, cu 3-2, "Cim-Bom" a spus adio acestei editii a intrecerii.

Hagi si Stancu, eliminati din Cupa Turciei! "Regele", pe faras

Hagi, despre demisia de la Galatasaray

Desi echipa are doar sanse teoretice de a mai prinde un loc de cupe europene, Hagi a anuntat la finalul intalnirii ca nu demisioneaza, lasand problema unei eventuale demiteri in seama conducerii.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#Hagi revolta fani turci, #Hagi antrenor Galatasaray, #hagi demisie galatasaray, #Galatasaray eliminata Cupa Turciei , #fani