Spectacol-manifest, la sectiunea: "Zona libera de indiferenta!". Lasati copacii in picioare si soarele sa rasara peste noi!

Vineri, 10 Iunie 2022, ora 15:54
30 citiri
Colegiul National "Vasile Alecsandri" din Galati a fost gazda primitoare pentru cateva sute de scolari si liceeni, care s-au implicat in proiectele "EcoFest", cu ocazia celei de-a XII-a editii a amintitului festival de film documentar pentru copii si tineri.
In prima zi de prezentare de proiecte, in prezenta ziaristei Lavinia Sandru, presedinte "EcoFest" - Romania, si a ziaristului Sorin Stanciu, presedintele UZPR, tinerii implicati la sectiunea "Zona libera de indiferenta!" au dezbatut cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.