Gica Popescu sare in ajutorul Craiovei

Vineri, 06 Iulie 2012, ora 14:41
1649 citiri
Gica Popescu sare in ajutorul Craiovei

Gica Popescu, fostul mare fotbalist roman, este decis sa ajute la formarea unei noi echipe in orasul Craiova, pentru ca Bania sa nu ramana inca un an fara fotbal la nivel inalt.

Astfel, Popescu s-a aratat dispus sa puna la dispozitia celor ce isi vor asuma infiintarea unei noi echipe jucatorii pe care i-a format la scoala de fotbal ce ii poarta numele.

Mai mult, "Baciul" nu va solicita nici o compensatie financiara, el dorind doar sa ajute la punerea pe picioare a viitoarei Stiinte.

"Este inadmisibil sa stam cu mainile in san si sa nu incercam sa redresam fotbalul craiovean. Am vazut ca autoritatile locale sunt dispuse sa ajute cu partea administrativa, deci ar mai fi latura financiara si jucatorii. La acest ultim capitol putem interveni noi, cei de la Scoala de Fotbal 'Gica Popescu', cu jucatorii nostri de valoare. Sa ni se ceara ajutorul si noi punem la dispozitie oricati jucatori este nevoie, gratuit.

Avem multi fotbalisti la dispozitie, care evolueaza in Liga I sau Liga a II-a si putem apela la ei. Spre exemplu, ganditi-va ca lotul Chindiei a fost alcatuit in proportie de 80 la suta din jucatorii nostri, de la Scoala de Fotbal 'Gica Popescu', si oricare dintre acestia poate veni oricand, in aceasta pauza competitionala, la noua echipa a Craiovei. Ii ajutam fara sa clipim, numai sa ni se ceara asta. Dar ei, cei care vor da banii la echipa, indiferent cum ar arata actionariatul, pot sa ia cati jucatori vor, pe alese, pana se pune echipa pe picioare, si ii pot folosi cat timp ar fi nevoie. Repet, nu am cere nici un ban, se pot folosi de jucatorii nostri oricat doresc. Am mana libera de la Gica Popescu si, oricum, el nu ar refuza colaborarea, iubeste Craiova si sunt sigur ca ar participa cu ce ar putea la renasterea echipei. Doar cu bani nu ii putem ajuta", a spus Paul Raducan, managerul academiei lui Gica Popescu, in Gazeta de Sud.

FRF a anuntat ca a pus la dispozitia orasului Craiova un loc in Liga II, loc ce ar urma sa fie ocupat de o noua echipa infiintata de municipalitate.

Craiova nu a mai avut fotbal la nivel inalt din vara lui 2011, atunci cand Universitatea a fost dezafiliata.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Gica Popescu ajuta Craiova, #echipa noua Craiova, #Scoala Fotbal Gica Popescu , #stiri Gica Popescu