Vedeta din România acuzată că a fost amanta lui Gigi Becali. "Făcea naveta pentru 5.000 de euro"

Luni, 15 Ianuarie 2024, ora 05:00
15697 citiri
Vedeta din România acuzată că a fost amanta lui Gigi Becali. "Făcea naveta pentru 5.000 de euro"
Tania Budi FOTO facebook

Gigi Becali are reputația unui familist convins, fiind căsătorit de aproape 30 de ani cu Luminița, femeia care i-a dăruit trei fete.

Patronul FCSB a fost acuzat însă că ar fi avut o relație amoroasă cu o fostă prezentatoare TV, Tania Budi.

”După ce a ajuns după gratii, și-a continuat stilul extravagant și profitând de perioada când cu acordul conducerii penitenciarului de la Poarta Albă ieșea la muncă la baza de fotbal a clubului „Viitorul Constanța", beneficia de plăcerile vieții, oferite de Tania Budi care, în schimbul sumei de 5.000 de euro, făcea naveta București–Constanța oricând Gigi își trimitea brelocul” pe Luțu, să facă pe șoferul pentru celebra divă!

Știu că acesta a încercat să „profite” și el de farmecele Taniei Budi la unul din drumurile de întoarcere spre București, dându-i de înțeles divei că ar fi și el inclus în „pachetul” plătit de șeful său, aceasta refuzându-l în cele din urmă”, a declarat Cristian Rizea, conform playsport.ro.

Tania Budi a negat vehement spusele lui Rizea, ba mai mult îl acuză pe acesta că a hărțuit-o.

”Acest om, dacă îi pot spune așa, Cătălin Rizea, mi-a trimis mesaje ani la rând, până l-am blocat, pentru că nu mai suportam așa ceva. Mă invita mereu la cafea. Ajunsesem să îmi fie rușine să îl salut când ne vedeam în oraș, îl evitam. Eu nici nu îl cunosc pe Gigi Becali.

L-am cunoscut doar prin niște prieteni acum vreo 20 de ani. La genul ca am făcut cunoștință și atât. Nu am schimbat două vorbe cu el în toată viața mea. Cum e posibil ca cineva să își bată joc în asemenea manieră de doi oameni, de două familii? În ce lume trăim?

Îl voi da negreșit în judecată. Astăzi am vorbit cu avocata mea, care mi-a spus că nu am cum să pierd acest proces. Acest individ va plăti pentru toate aceste minciuni nenorocite”, a transmis Budi.

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
FCSB, campioană! Florinel Coman: "Am simțit că va fi seara noastră"
FCSB, campioană! Florinel Coman: "Am simțit că va fi seara noastră"
Florinel Coman a declarat, sâmbătă seară, după ce FCSB a câştigat titlul, că a a avut încredere în colegii săi şi a simţit că va fi seara lor. Coman nu a jucat în meciul cu...
#Gigi Becali, #Tania Budi, #amanta, #puscarie, #bani, #euro , #stiri fotbal